Ξετυλίχθηκε το κουβάρι: Η «κόρη της Μενεγάκη» αποκαλύφθηκε, είναι αεροσυνοδός και πρώην του αδελφού της, Θοδωρή Μισόκαλου

Ελένη Μενεγάκη: Ποιο είναι το κορίτσι που της χρέωναν για κόρη της

Πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως η μεγάλη της κόρη Λάουρα Λάτσιου θα γίνει 18 χρονών: «Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της.

Όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, της έχουν «χρεώσει» ως κόρη της μία κοπέλα… που δεν είναι η Λάουρα Λάτσιου. Μάλιστα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που δείχνουν την κόρη της παρουσιάστριας, την Λάουρα αλλά δεν είναι η κόρη της…

Η ίδια λοιπόν ξεκαθάρισε «Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού – να είσαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα.

Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου»!

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η κοπέλα που της χρέωναν για κόρη της

Η καλλονή που ονομάζεται Φένια είχε σχέση δύο χρόνια με τον αδερφό της Ελένης, τον Θοδωρή Μισόκαλο. Ήταν μαζί δύο χρόνια και χώρισαν το 2019. Η όμορφη αεροσυνοδός είχε «κλέψει» την καρδιά του δικηγόρου και οι δυο τους ήταν full in love, όμως μετά από δύο χρόνια σχέσης τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, όταν στη σελίδα του Όναρ είχε δημοσιευτεί μία υπέροχη φωτογραφία της- τότε η Φένια ήταν ξανθιά – την είχαν μπερδέψει πολλοί followers με την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το μπέρδεμα που είχε γίνει πάλι με την Ελένη πριν χρόνια, αλλά και την εντυπωσιακή κοπέλα που της “χρέωσαν” ως κόρη της!

Δείτε εικόνες της «κόρης» της Ελένης Μενεγάκη

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή