«Ξίνισε η Θεοδωρίδου αλλά δεν με νοιάζει»: Η απάντηση του Τάσου Μπουγά για τη διαφήμιση Jumbo και το τραγούδι της Νατάσας

by Εύα Ζαχαριάδη

Τάσος Μπουγάς: Η απάντηση στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Η φετινή πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo έχει πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά και για ακόμη μια χρονιά έχει γίνει ντόρος για το τραγούδι του διαφημιστικού σποτ. Ειδικότερα η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε στεναχωρημένη με την ερμηνεία του τραγουδιού της.

O «πλανητάρχης» μίλησε σε εκπομπή του Star και αναφέρθηκε στο τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών, αλλά σχολίασε και τις δηλώσεις της τραγουδίστριας.

«Ξίνισε η Θεοδωρίδου αλλά δεν με νοιάζει»: Η απάντηση του Τάσου Μπουγά για τη διαφήμιση Jumbo και το τραγούδι της Νατάσας

«Δεν έχω καμία δουλειά με την Θεοδωρίδου εγώ. Για τα τραγούδια έχουν σχέση αυτοί που τα γράφουν και όχι εμείς που τα τραγουδάμε. Άκουσε το αυτί μου ότι κάποιοι ξινίσανε, μάλλον αυτή που με ρώτησες (σ.σ. η Νατάσα Θεοδωρίδου). Δεν της άρεσε που το είπε ο Μπουγάς. Δεν με ενδιαφέρει εμένα». Και συνέχισε:

«Ήρθαν πολλοί από το χώρο μας και μου είπανε ότι η κα Θεοδωρίδου έχει παρεξηγηθεί που είπα το τραγούδι. Ο κύριος Θεοφάνους έχει δώσει την άδεια να πω το τραγούδι».

Ο Τάσος Μπουγάς για την αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo