«Ξύπνησα που ξύπνησα, λέω “δεν πάω να γράψω”»: Η μαθήτρια που οι δηλώσεις της στην κάμερα κάνουν το γύρο του διαδικτύου

by Τόνια Τζαφέρη

18χρονη μαθήτρια: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί πήγε να δώσει πανελλήνιες

Το διαδίκτυο “δίνει και παίρνει” με μαθητές οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με “πανελλήνιες” να δίνουν ρεσιτάλ και σόου στην κάμερα, ή απλά να λένε την ωμή αλήθεια και να προκαλούν γέλια.

Μία μαθήτρια από το Παλαιό Φάληρο, πήγε εντελώς χαλαρή να γράψει στις πανελλαδικές εξετάσεις, λέγοντας- μεταξύ άλλων- πως είναι αδιάβαστη και πήγε απλά για να ρίξει τις βάσεις.

«Ξύπνησα που ξύπνησα, λέω “δεν πάω να γράψω”»: Η μαθήτρια που οι δηλώσεις της στην κάμερα κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Ειδικότερα, η μαθήτρια της 3ης Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Παλαίου Φαλήρου, έκανε εντύπωση, το πρωί της Παρασκευής, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η αφοπλιστική απάντηση μαθήτριας στις πανελλαδικές εξετάσεις

Στο εν λόγω σχολείο είχε πάει η κάμερα του καναλιού για να καταγράψει το κλίμα μεταξύ των μαθητών, πριν μπουν να γράψουν ιστορία και η πρώτη ερώτηση που έγινε στη μαθήτρια ήταν αν έχει άγχος, με εκείνη να απαντάει «θα είχα, αν είχε διαβάσει».

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας «έχω έρθει για να ρίξω τις βάσεις. Ξύπνησα που ξύπνησα, λέω “δεν πάω να γράψω”», με τον Γιώργο Παπαδάκη να την ρωτάει αν είναι σίγουρη πως γράφει ιστορία και εκείνη να του απαντά καταφατικά.

Ερωτηθείσα πως έγραψε στο μάθημά της προηγούμενη ημέρας, που ήταν τα λατινικά, απάντησε «δεν έγραψα τίποτα, ζωγράφιζα στο πρόχειρο».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν