«Υποδυόμουν τον νεκρό αδερφό μου για 10 χρόνια»: To άγνωστο oικογενειακό δράμα του Γιώργου Παπαδάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Γιώργος Παπαδάκης: Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια ζωής

Ο γνωστός παρουσιαστής, δεν αναφέρεται πολλές φορές στην προσωπική του ζωή και στα δύσκολα χρόνια της ζωής του, αλλά όταν το κάνει πραγματικά συγκλονίζει.

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε όταν ήταν μικρός και για τις πολλές και διαφορετικές δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του.

«Υποδυόμουν τον νεκρό αδερφό μου για 10 χρόνια»: To άγνωστο oικογενειακό δράμα του Γιώργου Παπαδάκη

«Δουλεύω από δώδεκα ετών. Ήταν πολύ φτωχή η οικογένειά μου και ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς. Είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, σε εργοστάσιο και σε περίπτερο. Ήθελα να σπουδάσω κοινωνιολογία στο Παρίσι και μια οικογένεια ήθελε να με στείλει, αλλά δεν μπόρεσα να πάω, έπρεπε να μείνω για να συντηρήσω το σπίτι, εγώ και ο αδελφός μου ουσιαστικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο συγκινητικός λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης παρίστανε τον νεκρό αδερφό του

Πριν από μερικά χρόνια, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε κάνει και μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα για την αδερφή του.

Ο παρουσιαστής είχε αποκαλύψει πως για 10 χρόνια υποδυόταν τον νεκρό αδερφό του, ώστε να μην νιώσει η αδελφή του, που έπασχε από σύνδρομο Down την έλλειψή του.

«Υποδυόμουν τον νεκρό αδερφό μου για 10 χρόνια»: To άγνωστο oικογενειακό δράμα του Γιώργου Παπαδάκη

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΑΝΤ1 με αφορμή την δολοφονία του μέλους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος ήταν δεμένος με την αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο Down, είχε αποκαλύψει ότι λόγω του ότι και δική του αδερφή ήταν πάσχουσα από το ίδιο σύνδρομο και είχε μόνον εκείνον στην ζωή της, της απέκρυπτε τον θάνατο του αδερφού τους για να την προστατέψει από σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα. Έτσι, για 10 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν τον νεκρό αδερφό τους.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Γιώργο Παπαδάκη

«Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης παλιότερα σε συνέντευξή του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo