«Υποδύθηκε τον τέλειο κακό»: Δεκάδες αντιδράσεις με το φινάλε του Maestro – Έκλεψε την παράσταση ο Γιάννης Τσορτέκης

Maestro: Το φινάλε ήρθε και όλοι αποθέωσαν τον Γιάννη Τσορτέκη

Το βράδυ της Πέμπτης (15/12), παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του Maestro και ο πρώτος κύκλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix. Η σειρά που αποθεώθηκε από το πανελλήνιο αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά του χρόνου, με δεύτερο κύκλο.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Το τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, έδειξε πως επιτέλους σκότωσαν οι πρωταγωνιστές τον Γιάννη Τσορτέκη. Στα επεισόδια βλέπαμε αποσπάσματα από τη δολοφονία του, όμως χθες έδειξε ολόκληρη την σκηνή.

Το τέλος του Χαράλαμπου στον Maestro και τα σχόλια στο twitter

Συγκεκριμένα, Σπύρος και Αντώνης πήγαν μία βόλτα για να εξασκήσουν τον στόχο με όπλο και πέρασαν τρυφερές στιγμές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως τους παρακολουθεί ο Χαράλαμπος. Λίγο αργότερα μπήκε στο κτίριο και χτύπησε άγρια το γιο του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον αποτελειώσει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Ο Ορέστης, ο Φάνης κι η Αλεξάνδρα προσπάθησαν να καλύψουν το έγκλημα και βύθισαν το πτώμα του στον πάτο της θάλασσας. Βέβαια, τελευταία σκηνή δείχνει το πτώμα του να βγαίνει στην επιφάνεια.

Όπως ήταν λογικό, η σκηνή αυτή δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από τους χρήστες του twitter που είναι φανατικοί της μυθοπλασίας και δεν χάνουν σειρά για σειρά…

Στο επίκεντρο λοιπόν, βρέθηκε ο Γιάννης Τσορτσέκης που υποδύθηκε τον Χαράλαμπο! Όπως δήλωσαν όλοι, υποδύθηκε τον πιο τέλειο κακό, ενώ αποθέωσαν την υποκριτική του, αναφέροντας πως είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς.

Related posts

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»