Yπόθεση Πάτρας: Καταγγελίες «φωτιά» για τη Ρούλα – Το tweet που τις αποκάλυψε

Yπόθεση Πάτρας: Τα “στόματα άνοιξαν” για την συμπεριφορά των δυο γονιών

Είναι οι γονείς που έχασαν και τα τρία κοριτσάκια τους ξαφνικά από την ζωή, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να καταλήξει σε σίγουρα συμπεράσματα για το τι ακριβώς συνέβη…

Νέες καταγγελίες για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και του Μάνου Δασκαλάκη, των γονέων, δηλαδή, των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή του στην Πάτρα σε διάστημα τριών ετών φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Τι λένε οι νέες μαρτυρίες για την υπόθεση της Πάτρας

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση στο twitter την οποία έκανε ο αδελφός μίας νεαρής, σήμερα ηλικίας 30 ετών, η οποία κυοφορούσε το πρώτο παιδί του Μάνου πριν 10 χρόνια. Μεταξύ άλλων ο συντάκτης αναφέρει «εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… «το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει. Σου εύχομαι τα χειρότερα»

Η εφημερίδα μίλησε με τη μητέρα της 30χρονης η οποία τότε, στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών είχε μείνει έγκυος από τον Μάνο, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή, κατά το οποίο ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση ενώ ισχυρίζεται ότι «προσέφεραν» και 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Η ίδια, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί αλλά περιέγραψε τρία περιστατικά που συνέβησαν αργότερα με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία «δεν χώνευε» την «πρώην» του συζύγου της.

Περισσότερες μαρτυρίες για την υπόθεση της Πάτρας και τους γονείς των τριών κοριτσιών

«Ημουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην «γαμπρό» μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω «γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ.

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της πρώην του Μάνου είχε σχέση με την μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχε μεταβεί με την γυναίκα του και τη νεαρή κόρη της να παρακολουθήσουν. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο Μάνος. Η κόρη καθόταν στην κερκίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το παιδάκι ήταν τότε… μηνών! Μόλις την είδε… άρχισε να τη βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο… για τον Μάνο! Εγινε της κακομοίρας. Ο πατριός της κοπέλας σηκώθηκε και επιτέθηκε στη Ρούλα, ενώ στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας του Μάνου, γνωστός αθλητικός παράγοντας της περιοχής με σκοπό να «χωρίσει» τους εμπλεκόμενους και να επικρατήσει ηρεμία. Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και Αστυνομία».

Το πιο σοβαρό περιστατικό για τους δυο γονείς από την Πάτρα

Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο Μάνος, η Ρούλα και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην του Μάνου και ο τότε σύντροφός της. Σύμφωνα με τη μητέρα, η Ρούλα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε: «Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»! Η κοπελιά έβαλε τα κλάματα ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Αγνωστο τι είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη σύζυγό του γιατί είναι βέβαιο πως δεν ενέκρινε την συγκεκριμένη της συμπεριφορά. Το tweet του αδελφού της 30χρονης σήμερα πρώην συντρόφου του Μάνου, σε αυτό το επεισόδιο αναφέρεται.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει