Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Η μητέρα της πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

by Τόνια Τζαφέρη
Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Η μητέρα της πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Η μαρτυρία φίλης της οικογένειας

Ένα ακόμη τηλεφώνημα που έγινε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής έχει αναστατώσει και πάλι την υπόθεση της Πάτρας και τα όσα αποκαλύπτονται για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μια νέα σημαντική μαρτυρία σχετικά με το μυστήριο, δεύτερο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Μεγάλη Τρίτης. Η άγνωστη που μίλησε στο τηλέφωνο ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και ότι δεν γνωρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Σύμφωνα όμως με φίλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, η γυναίκα με την αλλοιωμένη φωνή δεν είναι άλλη από τη μητέρα της 33χρονης Ρούλας, την κυρία Ελένη.

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Η μητέρα της πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

Η εκπομπή «Πρωινό» σύγκρινε μάλιστα απόσπασμα από το δεύτερο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha «Tlive» με απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» θέλοντας να δείξει ότι οι δύο φωνές έχουν κοινά στοιχεία.

«Παρά το γεγονός ότι αλλοιώνει την φωνή της, άνθρωποι που την γνωρίζουν είναι σε θέση να την αναγνωρίσουν από τον τρόπο ομιλίας της και τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί» επισημάνθηκε στην εκπομπή του ANT1.

Το μυστήριο δεύτερο τηλεφώνημα για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την τηλεφωνική κλήση έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Tlive» του Alpha και σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου το δεύτερο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο της Γιώτας Κηπουρού έγινε στις 25 Μαρτίου. Το πρώτο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο είχε γίνει στις 15 Μαρτίου.

Η παρουσιάτρια της εκπομπής απεύθηνε μάλιστα on air έκκληση στον Μάνο Δασκαλάκη «να πάρει τον φίλο του τον κύριο Κουσουλό». «Ο κύριος Δασκαλάκης έχει τους λογαριασμούς από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου και να μας βοηθήσει. Να δούμε πήρε και το δεύτερο τηλεφώνημα;» διερωτήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Η μητέρα της πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

Σύμφωνα με την εκπομπή 10 ημέρες μετά το πρώτο τηλεφώνημα έγινε και δεύτερο στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από τις 10 έως τις 2 το μεσημέρι. Όπως εξήγησε η ίδια η δημοσιογράφος η γυναίκα που όμως η φωνή της δεν έμοιαζε με το πρώτο τηλεφώνημα την κάλεσε και μάλιστα στην αρχή λόγω της αγωνίας της να αλλοιώσει τη φωνή της δεν ακουγόταν καλά, έκλεισε λοιπόν το τηλέφωνο και κάλεσε αμέσως ξανά.

«Η γυναίκα κλαεί, φοβάται… Ζητά να προστατέψουμε το παιδί της. Λέει πως ο κύριος Δασκαλάκης δεν την αφήνει να δει την οικογένειας της» αναφέρει η Γιώτα Κηπουρού.

«Και ο ίδιος ο Δασκαλάκης και η κόρη μου ξέρουν τι έχει γίνει με τα παιδιά και δεν την αφήνει να έχει επικοινωνία με την οικογένειά τους για να μην τους δίνει πληροφορίες. Σώστε τις ψυχές αυτών των παιδιών και σώστε και το δικό μου παιδάκι» φέρεται να είχε πει η γυναίκα στο τηλεφώνημα σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Tlive.

«Την ιδία στιγμή όμως λέει ”διασταβρώστε τα, εγώ αυτό το άγχος που έχω είναι πως αυτός ο Μάνος βγήκε και το διέψευσε και είπε ότι είναι στην Πάτρα και αυτός είναι εδώ, είναι εδώ”» τόνισε η Γιώτα Κηπουρού αναφερόμενη στη γυναίκα με την οποία μίλησε στο τηλέφωνο.

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Η μητέρα της πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

Η γυναίκα είπε πως η κόρη της είναι 30 ετών και πως γνωρίστηκε με τον Μάνο στη δουλειά.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Γυναίκα: Προστατέψτε το παιδί μου.
Δημοσιογράφος: Ποιο παιδί σας να προστατέψω;
Γυναίκα: Είμαι η μητέρα της κοπέλας του Μάνου.
Δημοσιογράφος: Τι έπαθε το παιδί σας;
Γυναίκα: Σας διέψευσε. Σας διέψευσε αυτός ότι δεν είναι στην Αθήνα. Για ρωτήστε και εμένα πού είναι το τριήμερο; Και δεν μπορώ να δω το παιδί μου.
Δημοσιογράφος: Τώρα το τριήμερο αυτό; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;
Γυναίκα: Ναι, είναι στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ να δω το παιδί μου.
Δημοσιογράφος: Σε ποιο σπίτι είναι;
Γυναίκα: Στο σπίτι της κόρης μου.
Δημοσιογράφος: Κυρία μου γιατί κλαίτε; Τι έχετε;
Γυναίκα: Προστατέψτε το παιδί μου.
Δημοσιογράφος: Γιατί κλαίτε σήμερα; Την προηγούμενη φορά ήσασταν καλύτερα.
Γυναίκα: Το ξέρω. Προστατέψτε το παιδί μου.
Δημοσιογράφος: Θέλω λίγο να με βοηθήσετε. Ακούστε με. Πρέπει και εσείς με κάποιον τρόπο λίγο να με βοηθήσετε, να μου δώσετε κάποια επιπλέον στοιχεία. Εγώ αυτά που μου είπατε. Ακούστε με λίγακι αυτά που μου είπατε τα διασταύρωσα από τη σύζυγο του Μάνου. Μίλησα μαζί της μου είπε ότι όντως γνωρίζει ότι φιλοξενείται από μία κοπέλα στην Αθήνα η οποία φιλοξενείται και αυτή από άλλα άτομα. Το ήξερε η σύζυγός του αυτό που μου περιγράψατε. Δεν μπορούσα να μην της τηλεφωνήσω, να μην το διασταυρώσω με κάποιον τρόπο. Καταλαβαίνετε.
Γυναίκα: Είδατε, είδατε, είδατε. Διασταυρώστε το και αυτό που σας λέω…
Δημοσιογράφος: Τι; Ότι έχουν φύγει μαζί τριήμερο; Ή ότι απλώς μένουν μαζί;
Γυναίκα: