Ζαλίζει το νούμερο: Σε τι τιμή πουλήθηκε το εξοχικό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα

Ζαλίζει το νούμερο: Και όμως είναι αλήθεια

Πριν από 18 χρόνια, ο μεγάλος ηθοποιός, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, έφυγε από την ζωή στο σπίτι του στο Πόρτο Ύδρα. Ωστόσο, σήμερα το σπίτι πλέον έχει καινούργιο ιδιοκτήτη αφού πωλήθηκε σε μια τιμή που δεν θα πιστευέτε.

Πάει καιρός και συγκεκριμένα από το 2021 από τότε που πουλήθηκε το σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα το οποίο αναντίρρητα αποτελούσε το ησυχαστήριο του πριν φύγει από τη ζωή τον Αύγουστο του 2004.

Συγκεκριμένα, η οικεία του αείμνηστου ηθοποιού, πουλήθηκε σε Έλληνα επιχειρηματία και σε πολύ χαμηλή τιμή, μιας και χρειάζεται πολλές επιδιορθώσεις, καθώς το πέρασμα του χρόνου το έχει λεηλατήσει.

Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 70 όταν ο αξέχαστος πρωταγωνιστής βρέθηκε στην περιοχή και γοητευμένος από το καταπράσινο τοπίο και την υπέροχη θέα, θέλησε να αποκτήσει ένα ακίνητο στον μαγευτικό οικισμό Porto Ydra Village.

Το σπίτι αυτό των 80 περίπου τ.μ., που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 250τ.μ, και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 θέση πάρκινγκ, αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον επίγειο παράδεισο του.

Κάθε φορά που περνούσε το κατώφλι του, το μυαλό του άδειαζε από κάθε είδους έγνοια και σκοτούρα, επιλέγοντας να περνά πολλές ώρες της ημέρας στον καταπράσινο κήπο με τις ξύλινες πέργκολες.

Δείτε βίντεο από το σπίτι

Η περηφάνια του για το συγκεκριμένο ακίνητο ξεχείλιζε και μόνο τυχαίο δεν είναι πως είχε φιλοξενήσει εκεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Ακόμη και το τελευταίο του βράδυ πριν τον προδώσει η καρδιά του, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε οργανώσει εκεί μια μικρή συγκέντρωση με φίλους, έχοντας πάντα στο πλευρό του την τότε σύντροφο του Νάντια Μουρούζη.

Πόσο πουλήθηκε το 2021 το σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ – Το νούμερο ζαλίζει

Οι τρεις κληρονόμοι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αποφάσισαν να το βγάλουν προς πώληση.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαρούνη, που διατηρεί εξαιρετική σχέση με όλους τους ιδιοκτήτες στον Οικισμό, μιας και μεγάλωσε εκεί με τους περισσότερους από το 1979, αναφέρει, πως η εν λόγω οικία πουλήθηκε περίπου στις 140.000 ευρώ.

«Πρόκειται για ένα σπίτι που χρειάζεται αρκετές επιδιορθώσεις. Ο νέος ιδιοκτήτης Έλληνας επιχειρηματίας, σκοπεύει να επαναφέρει την παλιά του αίγλη, μετατρέποντας το ξανά σε ένα πραγματικό στολίδι για τον οικισμό.

Η εταιρεία Geoland Real Estate S.A. διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των κατοικιών που πωλούνται ή νοικιάζονται στον οικισμό και μας δίνει στατιστικά στοιχεία μεταβίβασης ακινήτων περίπου στις 10 μεταβιβάσεις τον χρόνο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κος Παπαρούνης.

«Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και το σπίτι να το είχε ο γιος του ηθοποιού, Γιάννης, με τον οποίο έχουμε περάσει ωραία καλοκαίρια στην παιδική μας ηλικία, παρόλα αυτά πιστεύω ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα σεβαστεί απόλυτα την ιστορία του συγκεκριμένου σπιτιού».

Το σίγουρο είναι πως μια νέα πνοή θα δοθεί στο άλλοτε σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τονώνοντας ακόμη περισσότερο την εικόνα του όμορφου οικισμού.

Related posts

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή

Τούμπα όλα με το Άγιο Φως φέτος το Πάσχα – Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να έρθει στην Ελλάδα

Πανıκός στο πλατό με την Ζήνα Κουτσελίνη – Πńραν φωτıά τα μαλλıά της όταν έσβηνε την τούρτα της