Ζαλιζόμαστε μόνο στο ανάγνωσμά τους: Οι υπέρογκοι μισθοί των παικτριών που θα μπουν στο GNTM 5

GNTM 5: Οι «τρελοί» μισθοί των διαγωνιζομένων

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/9, η πρεμιέρα του GNTM 5, το οποίο από την πρώτη κιόλας ημέρα κατάφερε να γίνει viral. Ωτσόσο, πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια από διάσημα ονόματα, όπως η Μαρίνα Πατούλη που έβαλε στο στόχαστρο μέχρι και την Βίκυ Καγιά, αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου που επίσης δεν μάσησε τα λόγια της για την συμπεριφορά των τεσσάρων κριτών.

Παρόλα αυτά όμως και στον 5ο κύκλο οι συμμετοχές για το GNTM ήταν πάρα πολλές από γυναίκες όλων των ηλικιών, μιας και στις οντισιόν είδαμε μέχρι και μια 79χρονη η οποία έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Για εσάς λοιπόν, που νομίζετε πως όλο αυτό οι παίκτριες του εν λόγω ριάλιτι το κάνουν τζάμπα, σας “γελάσανε”, μιας και πληρώνονται κάθε εβδομάδα απλά και μόνο για να τρώνε, να κοιμούνται και να ποζάρουν στον φακό.

Τα χρήματα που θα παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτριες του GNTM

Όπως είχε γίνει γνωστό το 2019 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, κάθε εβδομάδα οι παίκτριες που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, αμείβονταν με 200 ευρώ. Με λίγα λόγια και μια εβδομάδα να μείνει κάποια στο σπίτι βγαίνει κερδισμένη.

Φέτος ωστόσο, που το παιχνίδι είναι ακόμη πιο γνωστό, τα πόσα έχουν αυξηθεί κατά 100 και ευρώ παραπάνω. Ειδικά τώρα που οι ηλικίες είναι διαφορετικές. Δηλαδή μια 50χρονη δεν μπορεί να πάρει τα ίδια με μια 20χρονη, αφού εκθέτει τη ζωή της στην τηλεόραση.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων