Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τα πρώτα χρόνια ως μοντέλο, ο κλειστός γάμος, η επιτυχία στο GNTM, οι καυστικές ατάκες και η όμορφη οικογένεια

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Ήταν η art director του GNTM ΚΑΙ κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του κοινού από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο «Greece’s Next Top Model». Η Ζενεβιέβ Μαζαρί – Mazari (Genevieve Majari) έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Το πραγματικό της επίθετο είναι Μάντζαρη.  Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει γεννηθεί στις 12 Ιουλίου το 1975. Είναι 45 ετών. Η γιορτή της είναι 3 Ιανουαρίου (Οσίας Γενεβιέβης εκ Παρισίων).

Η  Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου, αφήνοντας το προσωπικό της στίγμα στους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Την ίδια ώρα ήταν εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης,  Λουκία, Filep Motwary and Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν της έφτανε και αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και ταξιδέψει στο άγνωστο. Για τρία χρόνια ταξίδεψε σε ολόκληρη την κεντρική και νότια Αμερική, αναζητώντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με την δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους Ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών.

Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

“Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι από χιούμορ. Εκεί παγώνω, είναι το μόνο που με τρομάζει στους ανθρώπους. Δεν είμαι αγενής, αλλά δεν πρόκειται να κλείσω το στόμα μου. Υποτίθεται ότι εκεί είμαι για να σε μάθω κάτι. Στο επεισόδιο που σχολίασα το σουτιέν με ενίσχυση, έλεγα το πρώτο πράγμα που μου εξήγησαν στα fittings: δεν γίνεται να φοράς εσώρουχα που προσθέτουν fake όγκο. Το πρόβλημα δεν είναι με τον σωματότυπο αλλά με το τι προσθέτεις σε αυτόν”.

Ο γάμος της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Κίμωλο και τα τατουάζ για τα παιδιά της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν 5 χρόνια στην Κίμωλο σε ένα όμορφο εκκλησάκι! Η κριτής του GNTM, ήταν μια ρομαντική νύφη με ένα λευκό μάξι νυφικό από δαντέλα και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πίσω και στολισμένα με φούξια λουλούδια, ίδια με την ανθοδέσμη της.

Δεν ξέρουμε τι έχει σκεφτεί για τα χέρια της, όμως τίμησε με δύο μικρά τατουάζ τα παιδιά της Rosalia & Mischa.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί το Μ και το R υπάρχουν στους αντίχειρες των χεριών της.

«New tattoo by @sotjatattoo my Rosalia & Mischa ❤️? σύντομα έρχονται και τα μανίκια ??♀️???», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως η αντίδραση της παρουσιάστριας του GNTM, Βίκυς Καγιά, ήταν μερικά emoji που έδειχναν έκπληξη.

Έκπληξη ήταν και για όλους εμάς αυτά τα δύο μικρά τατουάζ.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα