Ζένια Μπονάτσου: Το αυτοάνοσο που κατέστρεψε τον πατέρα της και το κληρονόμησε η ίδια και η δουλειά ως σερβιτόρα

Ζένια Μπονάτσου: Όσα δεν γνώριζες για την κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου

Οι εξομολογήσεις από την κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου, το αυτοάνοσο που πρόσβαλε την οικογένεια της και οι άγνωστες πτυχές που δεν γνωρίζαμε για την Ζένια Μπονάτσου.

Η Ζένια Μπονάτσου γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1997 στην Αθήνα και είναι ηθοποιός. Είναι κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου και εγγονή του Πέτρου Κουτουμάνου και της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη.

Είναι βαφτισμένη με τα ονόματα Ζωή – Ελένη και ο πατέρας της τη φώναζε Ζένια.

Η Ζένια Μπονάτσου, με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US που θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο, μίλησε στην «On time» και τη Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο show έχοντας πει:

“Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει”, Ζένια Μπονάτσου

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά. Η μαμά μου, όταν της το είπα, χάρηκε πολύ και μου είπε “δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

Και σε αυτή τη συνέντευξη η Ζένια Μπονάτσου αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς είναι οι σχέσεις της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, λέγοντας ότι οι σχέσεις έχουν πλέον αποκατασταθεί, αφού υπάρχει αγάπη: «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με την θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά».

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, έχει αποδείξει, αν και μικρή σε ηλικία, ότι είναι πολύ δυνατή και θέλει να τα καταφέρει μόνη της σε ό,τι κι αν κάνει.

Έτσι, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι που μας πέρασε εργάστηκε στη Μύκονο  ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστό bar-restaurants, το οποίο μάλιστα έχουν συγγενείς της.

Τι δήλωσε σε συνέντευξη της η Ζένια Μπονάτσου

Η νεαρή ηθοποιός είχε πει τον Ιούλιο συνεντευξιαζόμενη από τη Σάσα Σταμάτη «Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο ”Alemagou”. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η Τέχνη. Δυστυχώς, όμως, από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».

Η Ζένια Μπονάτσου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να ”κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει».

“Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησε ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελε να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά εντάξει… δεν πειράζει”, είχε πει η Ζένια Μπονάτσου στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Μεταξύ άλλων είχε προσθέσει:  “Εννοείται ότι μπαίνω στο youtube και βλέπω τον μπαμπά μου…

Με τη μαμά είμαστε μια χαρά… Δεν θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Βέβαια, αν αυτό ήταν που θα την έκανε ευτυχισμένη, ας το έκανε, εμένα δεν θα με πείραζε. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι κάποιος που την σέβεται και την αγαπάει και την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι, από μένα θα περάσει πρώτα.

Με την Μαρία Ελένη τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται και πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος. Δεν είναι τα υλικά αγαθά που θα μείνουν στο τέλος, τα υλικά αγαθά μπορεί αύριο να χαθούν, τι θα κάνουμε; Θα είμαστε ακόμα τσακωμένοι γι’ αυτά”;

Ζένια Μπονάτσου: Το αυτοάνοσο που εισέβαλε στην οικογένεια της

Η Ζένια Μπονάτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό you αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσο έχοντας πει: “Στην εφηβεία μου ήμουν κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο. Όταν στρεσάρομαι ψυχολογικά, δεν τρώω και δεν κοιμάμαι καλά ή πέφτει το ανοσοποιητικό μου, ο οργανισμός μου ξεσπάει σε πρήξιμο, το οποίο δεν ξέρεις πού θα εμφανιστεί. Ο πατέρας μου πέθανε από αυτό. Τότε δεν ήξεραν τι ακριβώς είναι και του έδιναν κορτιζόνη επειδή νόμιζαν πως είχε αλλεργία – προφανώς δεν έκανε τίποτα. Είναι ένα σπάνιο νόσημα που έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο και δεν έχει βρεθεί θεραπεία, πρέπει πάντα να έχω μαζί μου μια ένεση με το ένζυμο που μου λείπει”.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή» απάντησε τον περασμένο Οκτώβριο η Ζένια Μπονάτσου  στο Secret ξεκαθαρίζοντας τη θέση της σε όλες αυτές τις φήμες.

Στην ίδια ερώτηση είχε απαντήσει και ο Κακουριώτης τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να γίνουμε ζευγάρι με έναν άνθρωπο μέσα σε μία εβδομάδα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ακόμα και αν ήταν ζευγάρι με τη Ζένια δεν θα το έλεγε δημόσια καθώς είναι άνθρωπος που θέλει να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει