Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Oι νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό

Ζέτα Μακρυπούλια: Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιεύματα πως Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης, ακολουθούν δρόμους χωριστούς. Ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Οι πληροφορίες είχαν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και λίγο καιρό, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Ούτε από τους ίδιους, ούτε από κάποιο κοντινό πρόσωπο.

Μόλις ήρθαν όμως και οι πληροφορίες για σόλο διακοπές, τότε μάλλον επιβεβαιώνονται οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού. Τα τελευταία χρόνια, ξόδευαν τα καλοκαίρια τους στο αγαπημένο τους νησί μαζί. Την Πάρο. Φέτος όμως, ο καθένας έχει επιλέξει να περάσει μόνος του τις καλοκαιρινές διακοπές. Βάζοντας φωτιά σε ακόμη περισσότερες δημοσιεύσεις σχετικά με τον χωρισμό τους. Ωστόσο διευκρινίζουμε πως τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα στόματα μιλούν και λένε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει! Μέσα στα 10 χρόνια το έχουμε ακούσει και το έχουμε δει να γράφεται πολλές φορές χωρίς κανέναν από τους δυο να διαψεύδει. Μια κοινή εμφάνιση μετά από λίγο καιρό σβήνει κάθε πιθανότητα.

Όπως αναφέραμε όμως το γεγονός πως αυτή την φορά η Ζέτα βρίσκεται σε διακοπές με την παρέα της χωρίς τον Μιχάλη. Κινεί περισσότερο τις υποψίες και φουντώνει τις φήμες.

Λίγο μετά το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, η Ζέτα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πολλοί έκαναν λόγο για… μήνυμα όλο νόημα!

Η δημοσίευση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια έβαλε μια σειρά φωτογραφιών που την δείχνουν με μικροσκοπικό μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς, να κάθεται κάτω από τον ήλιο και να κοιτάει και να γελάει με το κινητό της.

Οι φωτογραφίες αυτές συνοδεύοντας από το παρακάτω κείμενο:

Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!

Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι… Σ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα