Ζέτα Μακρυπούλια : Το νέο της καλοκαιρινό χτένισμα, η νέα τάση για κάθε ηλικία

Ζέτα Μακρυπούλια : Το νέο της χτένισμα θα γίνει τάση στη μόδα

Ζέτα Μακρυπούλια : Η καθημερινή της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, εμπνέει καθημερινά πολλές γυναίκες. Είτε με τις στιλιστικές της εμφανίσεις, είτε με το μακιγιάζ ή το χτένισμα της. Έχοντας πολλές θαυμάστριες και θαυμαστές, είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό πρότυπο η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πειραματίζεται καθημερινά με τα look στην εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Κάθε ημέρα και ξεχωριστή εμφάνιση. Δεν βαριόμαστε καθόλου έτσι. Αυτή τη φορά λατρέψαμε το χτένισμα της δια χειρός Στέφανου Βασιλάκη.

Το bubble ponytail είναι μια παραλλαγή της κλασικής αλογοουράς που έχει φούσκες σε όλο το μήκος της. Η δημιουργία της δεν είναι δύσκολη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αρκετά λαστιχάκια και δημιουργική διάθεση.

Η παιχνιδιάρικη αυτή hair styling πρόταση μπορεί να υιοθετηθεί από γυναίκες με μακριά αλλά και μεσαίου μήκους μαλλιών. Το ατού του bubble ponytail είναι ότι δίνει όγκο στα μαλλιά. Είναι μία επιλογή που θα δώσει ενδιαφέρον στο χτένισμα σου και σίγουρα θα δείξει τα μαλλιά σου πιο πλούσια.

Στην παρουσιάστρια/ ηθοποιό πάντως, τα μαλλιά της κέρδισαν τις εντυπώσεις και όλοι μιλούν για το νέο χτένισμα. Το οποίο αναμένεται να απογειωθεί την φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Και να αποτελέσει ένα από τα πιο hot καλοκαιρινά χτενίσματα της σεζόν.

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη