Ζέτα Μακρυπούλια: Το πολυτελές σπίτι στον Κεραμεικό που κοστίζει μισό εκατομμύριο

by Τόνια Τζαφέρη

Ζέτα Μακρυπούλια: Που μένει μετά τον χωρισμό της

Έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και μαζί με τον χωρισμό της, άλλαξε και σπίτι και μάλιστα ένα σπίτι, το οποίο έχει νεοκλασική αισθητική και της ταιριάζει πολύ!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, ξεπερνώντας έναν χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ύστερα από 12 χρόνια κοινής συνύπαρξης, με την ίδια να έχει βρει το μέρος, που θα τη στεγάσει ύστερα από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το πολυτελές σπίτι στον Κεραμεικό που κοστίζει μισό εκατομμύριο

Το νέο πολυτελές σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια στον Κεραμεικό

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχθηκε, άλλωστε, πως το καλοκαίρι της ήταν ξεχωριστό, αλλά η ζωή, όπως λένε, συνεχίζεται. Στα επαγγελματικά της, άλλωστε, είναι καταξιωμένη και στις δύο ιδιότητες, με το «Ρουκ Ζουκ» ειδικά να κάνει μεγάλη εντύπωση, όντας στην πέμπτη του σεζόν.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το πολυτελές σπίτι στον Κεραμεικό που κοστίζει μισό εκατομμύριο

Όλα αυτή η επιτυχία είναι λογικό να έχει εξαργυρωθεί μερικώς και στην προσωπική της ζωή, όπως και στα περιουσιακά της. Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, περνά τις δικές της στιγμές σε ένα πραγματικό παλάτι, μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη.

Το σπίτι της στον Κεραμεικό κοστίζει γύρω στα 500.000 ευρώ, όπως αναφέρει το «Yes Magazine» και είναι ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίσμα, όπου η Μακρυπούλια έχει βρει την ησυχία της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo