Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Η πρώτη σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου, ο δεύτερος γάμος με τον Χρήστο Κουμάντο, τα 2 παιδιά και απόλυτη ευτυχία

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό και μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο Ευαγγελάτο έφτιαξε ξανά τη ζωή της.

Η γνωστή αθλητικογράφος υπήρξε παντρεμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη. Το ζευγάρι ωστόσο έβαλε τέλος στη σχέση του το 1999, με τον δημοσιογράφο μετά από λίγα χρόνια να παντρεύεται για δεύτερη φορά την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου παντρεύτηκε τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο το 2003 απέκτησε μια κόρη, τη Φωτεινή, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία με τη σημερινή της οικογένεια.

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Η απόφασή της να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα. Η ίδια είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το στίβο ως αθλήτρια, με την ίδια στην συνέχεια να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία.

Την πρώτη της δουλειά ως αθλητική συντάκτρια βρήκε στις ραδιοφωνικές συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος και, στην συνέχεια, εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Είναι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ εργάζεται μέχρι και σήμερα στο Mega.

Εικόνες της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί