Ζευγάρι παντρέυτηκε στον βυθό της θάλασσας της Αλοννήσου: Ο 1ος υποβρύχιος γάμος στην Ελλάδα με.. τις μπουκάλες στην πλάτη

Υποβρύχιος γάμος: Ζευγάρι παντρεύτηκε στο βυθό της Αλοννήσου

Την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του ένα ζευγάρι αποφάσισε να την ααπολαύσει κάτω από το νερό, καθώς παντρεύτηκε μέσα στη θάλασσα της Αλοννήσου.

Πριν από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Δήμος Αλοννήσου ανήγγειλε επίσημα την έναρξη της δυνατότητας οργάνωσης υποβρύχιων γάμων και όρκων ανανέωσης στον εξωτικό παράδεισο των Σποράδων. Χθες, ο Πέτρος και η Μυρτώ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο μαγευτικό βυθό της Αλοννήσου.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης που είχε λάβει δίπλωμα κατάδυσης προκειμένου να τελεί γάμους κάτω από τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού. Στον γάμο ήταν παρόντες τρεις εκπαιδευτές καταδύσεων που εθελοντικά παρείχε το καταδυτικό κέντρο Triton Dive Centre, αλλά και οι δυο κουμπάρες.

Ο γάμος τηρήθηκε κατά γράμμα μέσω της χρήσης ειδικών αδιάβροχων επιφανειών με όλα τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου καθώς και τα λόγια των νεόνυμφων, οι οποίοι και αφαίρεσαν προς στιγμήν τις μάσκες μετά την ανταλλαγή των όρκων για το πρώτο τους γαμήλιο φιλί.

Ζευγάρι παντρέυτηκε στον βυθό της θάλασσας της Αλοννήσου: Ο 1ος υποβρύχιος γάμος στην Ελλάδα με.. τις μπουκάλες στην πλάτη

Δείτε το βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν