Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής μου»

by Τόνια Τζαφέρη

Ζήνα Κουτσελίνη: H αποκαλυπτική της συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια

Για την απόλυση της, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για πολλά ακόμη μίλησε η παρουσιάστρια σε συνέντευξη της που έδωσε στην Αννίτα Πάνια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη λοιπόν βρέθηκε στην εκπομπή “Ανοιχτά” και στην Αννίτα Πάνια και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι η απόλυσή της από τον Alpha οφείλεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής μου»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ζει μακριά από την οικογένειά της από τα 12
Για την παιδική της ηλικία, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα χρόνια και μάλιστα, σε ηλικία 12 ετών πήρε την απόφαση να φύγει από την οικογένειά της και να ζήσει μόνη της.

Σχετικά με την απομάκρυνσή της από τον Alpha, η Ζήνα Κουτσελίνη υπογράμμισε:

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μια εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα. Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά».

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής μου»

Η απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha οφείλεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ερωτηθείσα από την Αννίτα Πάνια αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε «καλά δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo