Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με τι ασχολείται ο πρώην σύζυγος της, Απόστολος Μαντής

Απόστολος Μαντής: Ποιος είναι ο σύζυγος της Ζωής Κωσταντοπούλου

Το έτος 2014 η πολιτικός Ζωή Κωσταντοπούλου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μαζί με τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή στην Αιδηψό. Τίποτα όμως, δεν προμήνυε πως το ζευγάρι θα δώσει τέλος στη σχέση του, το αντίθετο μάλιστα.

Πλέον η γνωστή πολιτικός πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον Διαμαντή Καραναστάση, γνωστό ηθοποιό, που μάθαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε παντρευτεί τον Απόστολο Μαντή μετά από δέκα χρόνια σχέσης, στα Λουτρά Αιδηψού από τα οποία κατάγεται η μητέρα της, συνταξιούχος δημοσιογράφος, Λίνα Αλεξίου.

Παρ’ όλα αυτά το ζευγάρι δεν άντεξε τη φθορά του χρόνου και αποφάσισε να δώσει τέλος στον έγγαμο βίο του.

Ήταν Πάσχα του 2004, η Ελλάδα βρισκόταν σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων και Euro, στο ποδόσφαιρο, όταν ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στα Λουτρά Αιδηψού.

Η 28χρονη τότε Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρισκόταν στο εξοχικό της μητέρας της κυρίας Λίνας Αλεξίου, στην Αιδηψό, για τις γιορτινές ημέρες.

Στο ίδιο χωριό βρισκόταν και ο Απόστολος Μαντής, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιδηψό.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με τι ασχολείται ο πρώην σύζυγος της, Απόστολος Μαντής

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με τι ασχολείται ο πρώην σύζυγος της, Απόστολος Μαντής

Απόστολος Μαντής: Με τι ασχολείται;

Ο κ. Απόστολος Μαντής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιδηψό.

Από μικρή ηλικία δέθηκε με τη μητέρα του η οποία έπαιζε και το ρόλο του πατέρα μιας και ο κ. Βαγγέλης Μαντής έλειπε αφού ήταν ναυτικός, επάγγελμα που ακολούθησε και ο Απόστολος ο οποίος τελειώνοντας το Λύκειο έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων.

Μετά την απόφοίτησή του ξεκίνησε να εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία που ανήκε στον όμιλο που είχε δημιουργήσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Εταιρεία στην οποία είχε εργαστεί και ο πατέρας του. Μετά έφυγε από εκεί για να εργαστεί σε άλλη μεγάλη ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία.

Εκτός από τα καράβια, ο πρώην σύζυγος της πολιτικού έχει και άλλη μια μεγάλη αγάπη. Το facebook του μας αποκάλυψε την αδυναμία του για την χέβι μέταλ μουσική.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν