«Ζούμε μια άθλια πραγματικότητα»: Ο Χρήστος Πολίτης μετά από 47 χρόνια αποχής εξηγεί τον λόγο που εξαφανίστηκε

Χρήστος Πολίτης: Η μεγάλη επιστροφή μετά από 47 χρόνια

Το βράδυ της Δευτέρας, 19/9, ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης έκανε μια μεγάλη επιστροφή και εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway», στην οποία συμμετέχει. Ο ηθοποιός είχε εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και 47 χρόνια.

O τηλεοπτικός «Γιάγκος Δράκος» από τη Λάμψη που αγάπησε το κοινό, ο ηθοποιός με τη μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μετά από 47 χρόνια αποχής ο αποφάσισε να εμφανιστεί σε ταινία.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί μετά από 47 χρόνια αποχής από τον κινηματογράφο αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Χρήστος Μασσάλας.

Χρήστος Πολίτης: Ο λόγος που εξαφανίστηκε

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα. Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης, στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες», πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το κίνημα MeToo.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας