Ελασσόνα σεισμός: Μεγάλος σεισμός 6 ρίχτερ κοντά στην Ελασσόνα – Έγινε αισθητός στη Θεσσαλονίκη

Ελασσόνα σεισμός: Αναλυτικές πληροφορίες για την μεγάλη σεισμική δόνηση

Ελασσόνα σεισμός: Μεγάλη σεισμική δόνηση 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στην περιοχή της Ελασσόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ, είχε εστιακό βάθος 7,8 χιλιόμετρα και τοποθετείται στα 16 χιλιόμετρα νότια της Ελασσόνας.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Ήπειρο ακόμα και στην Αθήνα!

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και στα Τρίκαλα και στο βίντεο-ντοκουμέντο από το trikalaola.gr. Θα δείτε πως φάνηκε μέσα από ένα σπίτι.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας ανέφερε στο protothema.gr, «ο κόσμος όλος έχει τρομάξει και πανικοβληθεί με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός σπιτιών, οι μαθητές στα προαύλια. Επικράτησε μια αναστάτωση ωστόσο θεωρώ πως μέχρι ώρας δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανησυχία. Προσπαθούμε να ελέγξουμε την όλη κατάσταση. Όλα τα κλιμάκια του δήμου είναι έτοιμα να κάνουν όλους τους ελέγχους στα κτίρια, προκειμένου να δούμε αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Μέχρις ώρας δεν έχουμε αναφορές για ζημιές και πτώσεις».

Ελασσόνα σεισμός: Τεράστιος σεισμός 6 ρίχτερ κοντά στην Ελασσόνα

Στα πόσα ρίχτερ δίνει το σεισμό στην περιοχή της Ελασσόνας το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Για το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός ήταν 6,2 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ. Τοποθετείται 8 χιλιόμετρα δυτικά του Τυρνάβου και 22 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της Λάρισας. Το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.

Ελασσόνα σεισμός: Τεράστιος σεισμός 6 ρίχτερ κοντά στην Ελασσόνα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα