Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος είπε αυτό που φοβόντουσαν όλοι: «Σχετική ησυχία που προετοιμάζει…»

by Ioanna Themistocleous
Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος είπε αυτό που φοβόντουσαν όλοι: «Σχετική ησυχία που προετοιμάζει…»

Σεισμοί Σαντορίνης-Αμοργού. Παρατηρείται σημαντική πτώση του πλήθους και των μεγεθών των σεισμών μετά τον τελευταίο ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,0 στις 3:14 της 12/2. Κρίσιμο ερώτημα: πρόκειται για αποφόρτιση ή σχετική ησυχία που προετοιμάζει και άλλο ισχυρό σεισμό?

Αυτή την ανάρτηση έκανε πριν λίγο ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος και έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους μιας και αναρωτιούνται ποιος πρέπει να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Η ανάρτησή του:

Οι πιο «τοξικοί» πρώην του ζωδιακού: Ποια ζώδια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN

Σε σoκ Καραμήτρου – Στραβελάκης: Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε on air στο OPEN και έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς – Bívτεο

“Τσακίζει” καρδιές ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν εφιάλτης! Δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί…»

Χαμός με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Δαφνί: Έδωσε εντολή για πειθαρχική διαδικασία σε βάρος εργαζόμενων – Τι συνέβη [βίντεο]

Προτεινόμενα