Σεισμός στην Τουρκία – «Ταρακουνήθηκαν» πολλές περιοχές

by Maria Giannoutsou
Σεισμός στην Τουρκία – «Ταρακουνήθηκαν» πολλές περιοχές

Σεισμός σημειώθηκε στη θάλασσα του Μαρμαρά προκαλώντας αναστάτωση στην Τουρκία.

Η τουρκική υπηρεσία εκτάκτων αναγκών AFAD ανακοίνωσε ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,1 Ρίχτερ και σημειώθηκε στη θάλασσα του Μαρμαρά στις 22:26:09.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός Τούρκος καθηγητής Δρ. Naci Görür έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς η ευρύτερη περιοχή της θάλασσας του Μαρμαρά έχει από τα καλύτερα στον κόσμο ιστορικά αρχεία σεισμών.

Σε νέα ανάρτησή του λοιπόν δίνει το μέγεθος του σεισμού στα 4,4 Ρίχτερ σημειώνοντας πως έγινε στη ζώνη ρήγματος Tekirdag. Πιστεύουμε ότι η ζώνη αυτή έφερε ττον σεισμό του Sarkoy το 1912. Γνωρίζουμε επίσης ότι εδώ γίνονται κατά καιρούς σεισμοί, με μεγέθη που φτάνουν μέχρι 4,0 και προκαλούνται από εκροές αερίου. Δεν ανησυχούμε πολύ για αυτόν, είπε.

Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσαφούλια – Πήρε θέση για αυτά που είπε η Αφροδίτη Μάνου για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η υδροθεραπεία που προηγήθηκε της πλασμαφαίρεσης – Γιατί ο συνδυασμός θεωρείται επικίνδυνος

Γιώργος Μαζωνάκης: Η θεραπεία που έκανε 24 ώρες πριν πεθάνει, σοκ δεν έπρεπε να συνδυαστεί με πλασμαφαίρεση

The Voice: Αλλάζει το πρώτο επεισόδιο μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη – Τι θα συμβεί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η φωτογραφία που «παγώνει» το αίμα – Το πόδι που κρεμόταν, η κουβέρτα και τα διαγραμμένα αρχεία

Προτεινόμενα