Αυτά τα κουλούρια δεν είναι σαν τα άλλα… είναι γιαουρτιού χωρίς ίχνος ζάχαρης

ΥΛΙΚΑ

100γρ ελαιολαδο,
100γρ. ηλιέλαιο,
1 αυγο, χυμο κ ξυσμα απο 2 πορτοκαλια,
1 γιαουρτι,
1κ.γ κανέλα,
1 μπεικιν παουντερ,
2 βανιλιες,
2-3κ.σ γαλα κ αλευρι γ.ο.χ ή ολικης οσο παρει

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και τα δουλεύουμε μέχρι να φτιάξουμε μια όμορφη ζύμη.

Στην συνέχεια, ψηνουμε χωρίς να αλείψουμε με αυγό, στους 180 βαθμους, στον αερα, μεχρι να παρουν ωραιο χρυσαφενιο χρωμα.

Related posts

«Βαρβάρα»: Ένα γλυκό προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας. Πώς να το φτιάξετε

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν καθημερινά ξερά σύκα; – Τι ήξεραν για την «υπερτροφή»;

Τετράγωνη πίτσα με αφράτη ζύμη