Αλμυρό Κέικ: Εύκολο και γρήγορο με ψωμί, τυρί και ζαμπόν

Αλμυρό Κέικ: Εύκολο και γρήγορο με ψωμί, τυρί και ζαμπόν

Αλμυρό Κέικ: Πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή που είναι έτοιμη σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Πραγματικά θα το λατρέψετε! Δείτε τα υλικά και την εκτέλεση.

Υλικά

12-15 φέτες ψωμί του τοστ
10-12 φέτες ζαμπόν
8 φέτες του τοστ κίτρινο τυρί
70 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
250 ml γάλα
2 αυγά

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και την παρμεζάνα και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση από τις φέτες ψωμιού, στη συνέχεια καλύπτουμε με τυρί και ζαμπόν και από πάνω προσθέτουμε ξανά τις φέτες και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.

Στο τέλος ρίχνουμε το μίγμα με τα αυγά και την παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Related posts

Αριστοτέχνισσα η γιαγιά: Το υλικό που έβαζε στον κιμά για αφράτα και λαχταριστά κεφτεδάκια του ονείρου

«Βαρβάρα»: Ένα γλυκό προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας. Πώς να το φτιάξετε

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν καθημερινά ξερά σύκα; – Τι ήξεραν για την «υπερτροφή»;