Πασχαλινή αυγοσαλάτα

Μία Πασχαλινή αυγοσαλάτα για την Κυριακή του Πάσχα αλλά και το βράδυ της Ανάστασης από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.

Υλικά
πατατες 2 μέτριες βραστές
αυγα 4 βραστά
κρεμμυδι 1 φρέσκο
καρότο 1
πιπεριά 1 κόκκινη
ντοματα 3 μικρές
κρεμμυδι 1 μικρό
καλαμποκι 3 κουταλιές της σούπας κονσέρβα
ελαιολαδο Λίγο
αλατι Κατά βούληση

Για την σως της σαλάτας

αγγουράκι τουρσί 3
μαγιονεζα 100 γραμμάρια
Γιαούρτι στραγγιστό 100 γραμμάρια
πιπέρι Κατά βούληση
άνηθος 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος

Οι αυγοσαλάτες είναι υπέροχες όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον το Πάσχα που τα κόκκινα ή τα χρωματιστά Πασχαλινά αυγά, τρώγονται πολύ και είναι έθιμο. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την δική του συνταγή για αυγοσαλάτα με υλικά που όλοι έχουμε στο ντουλάπι μας.

Related posts

Έτοιμο σε 20 λεπτά: Το Oικovoμικo γλυκό ψυγείου που μπορεί να το φτιάξει κι ο πιο αρχάριος

Κατσικάκι φούρνου με σκόρδο και πατάτες με μέλι

Το πιο υγιεινό ψάρι που όλοι πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα