Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο μετά από ξενύχτι

Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μοσχαρίσια κοιλιά.
  • Μοσχαρίσιο πόδι.
  1. Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.
  2. Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.
  3. Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .
  4. Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.
  5. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.

Η Συνταγή είναι από Andrea Thano – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Πηγή: xrysessyntages.gr

Related posts

Αριστοτέχνισσα η γιαγιά: Το υλικό που έβαζε στον κιμά για αφράτα και λαχταριστά κεφτεδάκια του ονείρου

«Βαρβάρα»: Ένα γλυκό προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας. Πώς να το φτιάξετε

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν καθημερινά ξερά σύκα; – Τι ήξεραν για την «υπερτροφή»;