Πεντανόστιμη μακαρονάδα: Το τέλειο συστατικό που ταιριάζει απόλυτα με τα μακαρόνια και δεν το γνωρίζει κανείς

by Newsroom i-diakopes.gr
Πεντανόστιμη μακαρονάδα: Το τέλειο συστατικό που ταιριάζει απόλυτα με τα μακαρόνια και δεν το γνωρίζει κανείς

Πεντανόστιμη μακαρονάδα: Το συστατικό που απογειώνει την γεύση

Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τα μακαρόνια και τις περισσότερες φορές τα τρώμε με κιμά. Όμως υπάρχει μια πληθώρα από συνταγές για τα μακαρόνια με διαφορετικές σάλτσες και συνοδευτικά.

Γνωρίζουμε πως το ψάρι δεν είναι για όλο τον κόσμο, ειδικά για εκείνους που ψηφίζουν φανατικά κρέας. Παρόλα αυτά είναι μεγάλη αλήθεια ότι τα ζυμαρικά σε συνδυασμό με το κατάλληλο ψάρι δεν έχουν γευστικό αντίπαλο, ιδιαίτερα όταν αυτό λέγεται σολομός.

Γενικότερα είναι το μακαρόνι παρέα με τον σολομό δημιουργούν μια εκρηκτική ομάδα, τόσο για τους γευστικούς σου κάλυκες, όσο και για το μάτι σου. Με λίγα λόγια, αν το αντικρίσεις μπροστά σου, δύσκολα παίρνεις τα μάτια σου από πάνω του.

Πεντανόστιμη μακαρονάδα: Το τέλειο συστατικό που ταιριάζει απόλυτα με τα μακαρόνια και δεν το γνωρίζει κανείς

Τα κόλπα για ένα σωστό βράσιμο της μακαρονάδας για να βγει πεντανόστιμη

Τα μακαρόνια είναι ένα εξαιρετικά αγαπημένο πιάτο σε… κάθε σχεδόν κουζίνα, με τα ζυμαρικά να είναι βασικό μέρος της διατροφής μας και εμάς να ψάχνουμε πάντοτε έναν τρόπο να τα κάνουμε… ακόμη πιο τέλεια, όταν τα μαγειρεύουμε.

Αυτά τα εύκολα και γρήγορα να μαγειρευτούν ζυμαρικά, είναι τόσο εθιστικά, που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τρώνε μακαρόνια 4-5 φορές την εβδομάδα. Υπάρχουν, όμως, τρόποι, να κάνουμε μια τέλεια μακαρονάδα και κάποιες συνήθειες είναι λανθασμένες.

Το απλό κόλπο για να μη σας λασπώνουν τα μακαρόνια

Ο χρόνος και τρόπος βρασίματος, το αλάτι, το λάδι η σάλτσα η θερμοκρασία και κάποια άλλα, είναι αυτά που θα αποφασίσουν αν τα ζυμαρικά σας θα είναι πραγματικά al dente ή μια άγευστη μάζα από λασπωμένα μακαρόνια.

Ένα σημαντικό θέμα είναι το να μη λασπώνουν τα μακαρόνια. Τι κάνω για αυτό; Δεν ανακατεύω συνεχώς γιατί λιώνουν, σπάνε και στο τέλος γίνονται κολλώδη και λασπωμένα, αφού αποβάλλουν το άμυλο τους, ενώ το ελαιόλαδο επίσης δε βοηθά στο βράσιμο.

Ποια είναι η τραγουδίστρια Νωαίνα που είναι μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση Μαζωνάκη-Ο Σάλος που είχε προκαλέσει στο X Factor

Το έχουν μέσα τους: Όσοι άντρες είναι αυτό το ζώδιο μπορούν να σε απατήσουν και να μην πάρεις χαμπάρι

Περήφανος για την καταγωγή του: Από εκεί κατάγεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και λίγοι το ξέρουν

Στέφανος Παπαδόπουλος: Πατούσε… like μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου στον Γιώργο Μαζωνάκη

“Είμαι ο Γιώργος Μαζωνάκης” Με την ρόμπα ο Μαζώ στην πρεμιέρα του – Πώς αντέδρασε ο κόσμος μετά τις καταγγελίες

Προτεινόμενα