Σοκολατάκια μπισκότου με αμύγδαλα για αρχάριους με 4 υλικά

Σοκολατάκια μπισκότου: Υλικά


Σοκολατάκια μπισκότου: 2 σοκολάτες κουβερτούρα των 125 γρ
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 κρέμα γάλακτος 200 ml
2-3 κουταλιές τής σούπας αμύγδαλο τριμμένο η φουντούκι


Εκτέλεση συνταγής για σοκολατάκια με μπισκότο


Σε ενα κατσαρολάκι λιώνουμε την σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος.

Μόλις γίνει λεία η σοκολάτα προσθέτουμε τα μπισκότα αφού τα έχουμε θρυματισει πρώτα σε ένα multi

Θα ρίξουμε πρώτα την μία συσκευασία μπισκότα)

Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα θρυματισμενα και ανακατεύουμε.

Θα δούμε στο ανακάτεμα αν χρειαστεί και τα υπόλοιπα μπισκότα.

Πλάθουμε σε μπαλιτσες και τα περνάμε από θρυματισμενα μπισκότα η ξηρούς καρπούς.

Τα αφήνουμε για 2-3 ώρες ψυγείο και μετά σερβίρουμε


Καλή σάς επιτυχία

Related posts

«Βαρβάρα»: Ένα γλυκό προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας. Πώς να το φτιάξετε

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν καθημερινά ξερά σύκα; – Τι ήξεραν για την «υπερτροφή»;

Τετράγωνη πίτσα με αφράτη ζύμη