Συνταγή για pizza λες και είναι από πιτσαρία. Μια σπιτική πίτσα με αφράτο ζυμάρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αγοραστή

by Ioanna Themistocleous
Συνταγή για pizza λες και είναι από πιτσαρία. Μια σπιτική πίτσα με αφράτο ζυμάρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αγοραστή

Συνταγή για pizza λες και είναι από πιτσαρία. Μια σπιτική πίτσα με αφράτο ζυμάρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αγοραστή!

Υλικά

νερό 1 ποτήρι χλιαρό
ξερή μαγιά 1
ζαχαρη 1 κουταλάκι
αλατι 1 κουταλάκι
ελαιολαδο 1 κουταλιά
αλεύρι για όλες τις χρήσεις Όσο πάρει μέχρι να μην κολλάει στα χέρια

Συνταγή για pizza λες και είναι από πιτσαρία. Μια σπιτική πίτσα με αφράτο ζυμάρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αγοραστή

Για την γέμιση

γκούντα 450-500 γραμμάρια τριμμένο
γαλοπουλα 10-15 φέτες
πιπεριά 1 πράσινη
μανιταρια 1 κονσέρβα
σάλτσα ντομάτας 350-400 γραμμάρια

Σε μικρούς και μεγάλους αρέσει η πίτσα και μάλιστα τα αγγελούδια μας πολύ συχνά μας ζητούν πίτσα και για το σχολείο και για την παραλία και για το πάρτι τους. Αν λοιπόν έχετε πεθυμήσει μία πίτσα τότε εμείς σας βρήκαμε την πιο λαχταριστή συνταγή για πίτσα.

Συνταγή για pizza λες και είναι από πιτσαρία που αποτελείται από απλά και λίγα υλικά και με μία γέμιση της αρεσκείας μας. Εμείς βάλαμε σάλτσα ντομάτας, γκούντα, πιπεριές, μανιτάρια και γαλοπούλα γιατί είμαστε του κλασικού και προτιμούμε την γαλοπούλα από τα άλλα αλλαντικά για τα παιδιά. Εσείς μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για Συνταγή για pizza λες και είναι από πιτσαρία

Συνταγή για pizza λες και είναι από πιτσαρία. Μια σπιτική πίτσα με αφράτο ζυμάρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αγοραστή

Εκτέλεση για την συνταγή για σπιτική πίτσα με αφράτη ζύμη

Σε μία λεκάνη βάζουμε το νερό, την ξερή μαγιά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η μαγιά και η ζάχαρη. Έπειτα προσθέτουμε το αλάτι, το ελαιόλαδο και ξεκινάμε σιγά σιγά να προσθέτουμε το αλεύρι ενώ ταυτόχρονα δουλεύουμε το μείγμα μας, αρχικά με ένα κουτάλι και στην συνέχεια με τα χέρια.

Σταματάμε να προσθέτουμε αλεύρι όταν πάρουμε μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια όσο την ζυμώνουμε. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά δυνατά και αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί για 30 λεπτά σε ζεστό μέρος. Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη την ανοίγουμε σε τετράγωνο ή στρογγυλό φύλλο για πίτσα. Μεταφέρουμε το φύλλο για πίτσα σε μία λαδόκολλα.

Από πάνω στρώνουμε την σάλτσα ντομάτας. Πάνω από την σάλτσα ντομάτας βάζουμε την τριμμένη γκούντα. Προσθέτουμε την γαλοπούλα κομμένη σε φέτες, την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες και τα μανιτάρια χωρίς τα ζουμιά της κονσέρβας.

Το μοναδικό μαγαζί στην Ελλάδα που παίρνεις ό,τι θέλεις και αν θες, πληρώνεις. Όσο θέλεις! (βίντεο)

Ούτε ιταλική, ούτε γαλλική: Καλύτερη κουζίνα στον κόσμο για το 2025 είναι η ελληνική – Τα 10 πιάτα που μας έδωσαν την πρωτιά

Πήγαν να μετακινήσουν τη Θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς, όμως, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη

Παίρνει διαζύγιο πασίγvωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Το ξεστόμισε η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν την είχα μπροστά μου, εγώ θα…»

Προτεινόμενα