Νέα προσφορά Aegean: Μοναδικές ευκαιρίες με πτήσεις εξωτερικού από 40 ευρώ μόνο!

by i-diakopes.gr

Νέα προσφορά Aegean: Η ελληνική αεροπορική εταιρία προσφέρει πτήσεις στο εξωτερικό από 40 ευρώ

Νέα προσφορά Aegean: Η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, Aegean Airlines, τρελάθηκε και έχει μοναδικές ευκαιρίες με εισιτήρια από 40 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά 5 συνολικά Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Θα είναι δε, σε ισχύ για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 19 Οκτωβρίου για πτήσεις μεταξύ 17/11/2020 – 10/03/2021.

Νέα προσφορά Aegean: Εισιτήρια από 40 ευρώ για 5 Ευρωπαϊκές πόλεις

Δείτε παρακάτω ποιες πόλεις αφορά και ποιες είναι οι προϋποθέσεις της νέας προσφοράς της Aegean

Η προσφορά αφορά στις εξής Ευρωπαϊκές πόλεις: Μιλάνο από 40 ευρώ, Βιέννη από 50 ευρώ, Φρανκφούρτη από 54 ευρώ και Παρίσι και Άμστερνταμ από 59 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό από Ελλάδα προς/από Παρίσι, Άμστερνταμ, Βιέννη, Φρανκφούρτη και Μιλάνο. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 19/10/2020 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN από 17/11/2020 έως και 10/03/2021.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €40 για πτήσεις από Αθήνα προς Μιλάνο και αφορά σε απλή μετάβαση.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. 

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα