Φθινοπωρινή προσφορά Καλαμάτα: 4* ξενοδοχείο, ημιαδιατροφή και το παιδί σας δωρεάν με κάτω από 40ε το άτομο τη μέρα

Φθινοπωρινή προσφορά Καλαμάτα: Ότι πρέπει για το φετινό Φθινόπωρο

Φθινοπωρινή προσφορά Καλαμάτα: Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου, μετά την Πάτρα. Είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Καλάθι (παρυφή του Ταϋγέτου ), στην καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου. Απέχει 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα (μόλις 2,5 ώρες μέσω σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου), 215 από την Πάτρα και 715 από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια πόλη σύγχρονη με δημόσιες υπηρεσίες, πανεπιστημιακά τμήματα, νοσοκομείο και διεθνές αεροδρόμιο. Έχει έντονη νυχτερινή ζωή χειμώνα και καλοκαίρι, στο ιστορικό κέντρο και την παραλία.

Σπουδαίες εκδηλώσεις με πανελλήνια, ακόμη και διεθνή, εμβέλεια διοργανώνονται κάθε χρόνο στην πόλη. Από τις αθλητικές εκδηλώσεις ξεχωρίζουν τα Παπαφλέσσεια (στίβος) και το Κύπελλο Καλαμάτας (ρυθμική γυμναστική), ενώ από τις πολιτιστικές το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού. Από το 2012 διοργανώνεται τις Απόκριες το «Καλαματιανό Καρναβάλι».  Η πόλη εορτάζει στις 2 Φεβρουαρίου, στην Υπαπαντή του Σωτήρος , ενώ στις 23 Μαρτίου εορτάζεται η απελευθέρωση της Καλαμάτας από τους Τούρκους.

Τι περιλαμβάνει η φθινοπωρινή προσφορά της Καλαμάτας

  1. 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με θέα κήπο με Ημιδιατροφή
  2. Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με Ημιδιατροφή
  3. Πρωινό και δείπνο θα σερβίρονται με set-up μενού 4 πιάτων της επιλογής σας
  4. Παιδική Χαρά με την επίβλεψη των γονέων
  5. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 77€ με Ημιδιατροφή
  1. Ξενοδοχείο υψηλής προτίμησης Ελλήνων επισκεπτών
  2. Το Ξενοδοχείο Elite City Resort είναι πιστοποιημένο κατά ISO 14001 : 2015  από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) Α.Ε. εφαρμόζοντας συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το παραπάνω πρότυπο για τη παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Οι μπουφέδες μας , προς  ασφάλεια όλων, για λόγους αποφυγής συνωστισμού όπως και κοινής χρήσης κοινόχρηστων σκευών και αντικειμένων , θα αντικατασταθούν με σερβιριζόμενα εβδομαδιαία Set Menu πολλαπλής επιλογής στα οποία ο επισκέπτης θα δικαιούται 4 πιάτα (ορεκτικό-σαλάτα-κυρίως πιάτο-φρούτο ή γλυκό). Στόχος μας είναι να διατηρηθεί η άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων μας καθώς επίσης και η πλούσια ποικιλία που παρείχαμε εως τώρα

CHECK IN/CHECK OUT : Για να πραγματοποιείται ο σωστός καθαρισμός δωματίων βάση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων , το check out θα πραγματοποιείται πλέον στις 11π.μ ενώ το check in μεταφέρεται στις 15:00.

ΔΩΜΑΤΙΑ: Αντισηπτικό και προϊόντα καθαρισμού θα είναι διαθέσιμα σε κάθε δωμάτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες της προσφοράς, καθώς και για το πως θα την κλείσετε πατήστε ΕΔΩ

Related posts

Σας αφορά: Έκτακτη είδηση για την Aegean

Τρέξτε να προλάβετε: H Aegean γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει 1+1 εισιτήριο δώρο για όλους

Τρέξτε να προλάβετε: Σπουδαία προσφορά με Εισιτήρια με μόλις 20 ευρώ για αγαπημένους προορισμούς