Η πρότασή μας για τον Αύγουστο είναι αυτό το 4* ξενοδοχείο στη Χαλκιδική με ημιδιατροφή και λιγότερα από 70€ τη μέρα

Χαλκιδική προσφορά: Σούπερ προσφορά για τον Αύγουστο

Χαλκιδική προσφορά: Η Χαλκιδική είναι περιοχή της Μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της Κεντρικής Μακεδονίας στο Αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της Χαλκιδικής»). Βορειοανατολικά υπάρχει η χερσόνησος Μαρμάρι, ανάμεσα στον Ακάνθιο και τον Στρυμονικό κόλπο.

Η Χαλκιδική είναι μια μεγάλη χερσόνησος, αφού περιβρέχεται από το Αιγαίο πέλαγος και μόνο Β.ΒΔ. είναι ενωμένη με τον κορμό της Μακεδονίας διαμέσου της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Στο νότιο τμήμα της Χαλκιδικής, σχηματίζονται τρεις χαρακτηριστικές επιμήκεις χερσόνησοι οι οποίες είναι από δυτικά προς ανατολικά: η χερσόνησος της Κασσάνδρας, η χερσόνησος της Σιθωνίας και η χερσόνησος του Άθω.

Πρωτεύουσα του Νομού Χαλκιδικής είναι ο Πολύγυρος με 6.121 κατοίκους. Διοικητικό κέντρο του Αγίου Όρους είναι οι Καρυές. Η χερσόνησος της Χαλκιδικής χωρίζεται διοικητικά στον νομό Χαλκιδικής και στην Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία Αγίου Όρους. Το βόρειο τμήμα της χερσονήσου ανήκει στον νομό Θεσσαλονίκης.

Η προσφορά της Χαλκιδικής περιλαμβάνει:

  1. 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε Deluxe Double Room Garden View
  2. Για ένα παιδί έως 12 ετών η διανυκτέρευση είναι δωρεάν με ημιδιατροφή
  3. Πρωινό
  4. Βραδινό
  5. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 136€ με ημιδιατροφή

Για να δεις λεπτομέρειες και πως θα κλείσεις την προσφορά στείλε μήνυμα στη σελίδα Διακοπές στην Ελλάδα στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ

Related posts

Σας αφορά: Έκτακτη είδηση για την Aegean

Τρέξτε να προλάβετε: H Aegean γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει 1+1 εισιτήριο δώρο για όλους

Τρέξτε να προλάβετε: Σπουδαία προσφορά με Εισιτήρια με μόλις 20 ευρώ για αγαπημένους προορισμούς