Πορταριά Πηλίου προσφορά: Τετράστερο ξενοδοχείο με κάτω από 30 ευρώ το άτομο για να περάσεις αξέχαστο Φθινόπωρο

Πορταριά Πηλίου προσφορά: Για αξέχαστες διακοπές το Φθινόπωρο

Πορταριά Πηλίου προσφορά: Η Πορταριά, η αρχόντισσα του Πηλίου όπως την αποκαλούν, είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά του νομού Μαγνησίας κι ένα από τα πρώτα τουριστικά θέρετρα της Θεσσαλίας.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο χωριό κτισμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία με υπέροχη θέα στο Παγασητικό.Είναι ένας προορισμός που ενδείκνυται για όλες τις εποχές του χρόνου. Η Πορταριά προσφέρει στους επισκέπτες της την ηρεμία της εξοχής και την απόλαυση της ομορφιάς της φύσης. Η διαμονή σας στα παραδοσιακά καταλύματα του χωριού θα σας μείνει αξέχαστη, όπως και η ζεστή φιλοξενία των ντόπιων.

Ο αρχικός οικισμός στην περιοχή της Πορταριάς δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των Σλαβικών εποικισμών στον ελλαδικό χώρο.Προς το τέλος της Βυζαντινής περιόδου ιδρύονται στην περιοχή μοναστήρια. Ένα από τα μοναστήρια που ιδρύθηκαν τότε ήταν το μοναστήρι της Παναγίας της Πορταρέας, στο οποίο η Πορταριά οφείλει, τη σημερινή της ονομασία.Την περίοδο της Τουρκοκρατίας η περιοχή του Πηλίου αναπτύσσεται πληθυσμιακά, συγκεντρώνοντας πληθυσμούς που καταφεύγουν εκεί από πεδινότερες περιοχές.Τον 18ο αιώνα η Πορταριά έχει εξελιχθεί ήδη σε ένα σημαντικό εμπορικό και βιοτεχνικό κέντρο της περιοχής.

Η Πορταριά εκείνη την περίοδο φημίζεται κυρίως για τα μεταξωτά υφαντά της και τα μαντήλια της, καθώς και για το μεγάλο παζάρι της.Η Πορταριά υπήρξε ένα από τα κύρια κέντρα της Θεσσαλικής επανάστασης του 1878. Με την απελευθέρωση της Θεσσαλίας το 1881, εντάσσεται στο ελληνικό κράτος και ορίζεται έδρα του δήμου Ορμινίου. Η Πορταριά είναι σήμερα χαρακτηρισμένος τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, μαζί με τη γειτονική της Μακρινίτσα, καθώς και χαρακτηρισμένος παραδοσιακός οικισμός.

Τι περιλαμβάνει η φθινοπωρινή προσφορά της Πορταριάς Πηλίου

  1. Πρωινό με παραγγελία από τις 08.00-11.00
  2. 20% έκπτωση στις θεραπείες προσώπου-σώματος και μασάζ
  3. 1 ΔΩΡΕΑΝ μασάζ διάρκειας 15 λεπτών
  4. Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας
  5. Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
  6. Το check out θα πραγματοποιείται έως της 11:00 και το check in μετά της 16:00
  7. Δεν προσφέρονται υπηρεσίες: groom, spa, εσωτερικής πισίνας-jacuzzi,  μέχρι νεωτέρας

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά καθώς και για να την κλείσετε, πατήστε ΕΔΩ

Related posts

Σας αφορά: Έκτακτη είδηση για την Aegean

Τρέξτε να προλάβετε: H Aegean γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει 1+1 εισιτήριο δώρο για όλους

Τρέξτε να προλάβετε: Σπουδαία προσφορά με Εισιτήρια με μόλις 20 ευρώ για αγαπημένους προορισμούς