Προσφορά για Σαντορίνη: Αεροπορικό εισιτήριο για τον Αύγουστο με 29 ευρώ

by Newsroom i-diakopes.gr
Προσφορά για Σαντορίνη: Αεροπορικό εισιτήριο για τον Αύγουστο με 29 ευρώ

Προσφορά για Σαντορίνη: Έτοιμοι να πετάξετε τον Αύγουστο με 29 ευρώ

Προσφορά για Σαντορίνη: Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και αναζητάμε προορισμούς για να ξεφύγουμε. Οι αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν σε καθημερινή βάση νέες προσφορές σε πολύ συμφέρουσες τιμές για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Το travelstyle βρήκε μια εκπληκτική προσφορά για πτήση για Σαντορίνη τον Αύγουστο με 29 ευρώ με τη Volotea!

Η Σαντορίνη,  είναι νησί που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Απέχει από τον Πειραιά 128 ναυτικά μίλια και 63 ναυτικά μίλια από την Κρήτη. Ο Αθηνιός, το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού, έχει δημιουργηθεί στον ομώνυμο όρμο. Η έκταση της είναι 76,19 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Σήμερα η Σαντορίνη είναι ένα από τα διασημότερα τουριστικά κέντρα του κόσμου.

Η μοναδική προσφορά προς Σαντορίνη

Η αεροπορική εταιρεία Volotea μας καλεί να πετάξουμε μαζί της για Σαντορίνη τον Αύγουστο με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από 29 ευρώ! Πρόκειται για εξαιρετική προσφορά.

Προσφορά για Σαντορίνη: Αεροπορικό εισιτήριο για τον Αύγουστο με 29 ευρώ

Η τιμή των 29 ευρώ ισχύει για πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας προς το Αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Η τιμή του εισιτηρίου επιστροφής από Σαντορίνη προς Αθήνα με τη Volotea είναι ακόμα χαμηλότερη, αφού ξεκινά από 19 ευρώ για συγκεκριμένες ημερομηνίες ενώ διαφορετικά κυμαίνονται από 23,90 μέχρι 51,66 ευρώ!

Προτεινόμενα