Διακοπές: 7 Μυστικά Για Μία Άνετη Και Ξέγνοιαστη Πτήση, Που Οι Αεροπορικές Εταιρίες ΔΕΝ Θέλουν Να Ξέρεις.

Τα αεροπλάνα είναι μία από τις πιο σύγχρονες μορφές μεταφορών, και δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί επιβάτες που τα χρησιμοποιούν δεν γνωρίζουν όλες τις ιδιαιτερότητές τους.

Συγκεντρώσαμε κάποιες σημαντικές συμβουλές για τα αεροπορικά ταξίδια που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν να γίνει το ταξίδι σας πολύ πιο άνετο.

Τα καθίσματα δίπλα στο παράθυρο είναι πιο κρύα

Η εξωτερική θερμοκρασία του θαλάμου μπορεί να φτάσει τους -60 ° С έως -65 ° С βαθμούς, που ψύχει την θερμοκρασία της ατράκτου του αεροπλάνου. Αυτό το εξωτερικό κρύο μπορεί να γίνει αισθητό ιδίως στις θέσεις δίπλα στα παράθυρα, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι περισσότεροι φορούν ελαφρύ ρουχισμό. Έτσι, αν σας αρέσει να ατενίζετε τη θέα έξω από το παράθυρο, το καλύτερο είναι να ντυθείτε λίγο πιο ζεστά.

Θα πρέπει να αποφεύγετε την κατανάλωση καφέ ή τσάι

Το πόσιμο νερό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ζεστών ροφημάτων στο αεροπλάνο μπορεί να περιέχει επικίνδυνα βακτήρια όπως το Ε. coli και σταφυλόκοκκο. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις οι ειδικοί, που έχουν εξετάσει δείγματα που χρησιμοποιούνται από διάφορες αεροπορικές εταιρείες σε εργαστηριακές συνθήκες. Έτσι, αντί για ρόφημα τσάι ή καφέ, είναι προτιμότερο να ζητήσετε εμφιαλωμένο νερό ή χυμό φρούτων.

Τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια και οι τσέπες των καθισμάτων είναι μερικά από τα πιο βρώμικα μέρη του αεροπλάνου

Μερικά από τα σκουπίδια που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια πτήσεων συνήθως καταλήγουν στις τσέπες στο πίσω μέρος του καθίσματος μπροστά σας. Και, δυστυχώς, αυτές οι τσέπες δεν καθαρίζονται και τόσο διεξοδικά, όσο θα περίμενε κανείς. Αλλά τα νέα είναι ακόμη χειρότερα όσον αφορά τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια: το πλήρωμα παραδέχεται ότι οι επιβάτες τα χρησιμοποιούν συχνά για να αλλάξουν τη πάνα του μωρού τους. Ως εκ τούτου, συνιστάται να πάρετε μερικά υγρά αντιμικροβιακά μαντηλάκια μαζί σας, κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην τσάντα σας, και μην τοποθετείτε τρόφιμα απευθείας πάνω στο τραπεζάκι.

Η καλύτερη στιγμή για πτήση είναι το πρωί

Εάν έχετε την επιλογή να διαλέξετε την ώρα της πτήσης σας, είναι πάντα μια καλή ιδέα να επιλέξετε μια πρωινή. Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει μια πολύ μικρότερη πιθανότητα ότι θα υπάρξει καθυστέρηση. Επιπλέον, εάν έχετε φόβο της πτήσης, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας λαμβάνουν χώρα μειωμένες αναταράξεις.

Η εξυπηρέτηση είναι καλύτερη όταν κάθεστε στις τελευταίες σειρές

Αν κάθεστε στις πρώτες σειρές του αεροπλάνου, μπορεί να αναμένετε ότι θα είστε οι πρώτοι που θα βγουν στο τέλος της πτήσης, καθώς και να επιλέξετε το γεύμα σας. Από την άλλη πλευρά, αν επιλέξετε μια θέση πιο κοντά στο πίσω μέρος της καμπίνας, μπορείτε να υπολογίζετε σε πιο προσεγμένη εξυπηρέτηση από το πλήρωμα. Αυτό το απρόσμενο δώρο οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πιο εύκολο να σας φέρουν πρόσθετα τρόφιμα και άλλα πράγματα στις τελευταίες θέσεις με τρόπο που να περνά απαρατήρητο από τους άλλους επιβάτες, επιτρέποντας έτσι στο πλήρωμα να αποφεύγει επιπλέον αιτήματα που αναστατώνουν το αεροπλάνο.

Μην φουσκώσετε το μαξιλάρι αυχένα σας πλήρως

Όταν παίρνετε ένα μαξιλάρι αυχένα μαζί σας στο αεροπλάνο, μην ξεχνάτε τους νόμους της φυσικής. Αν το γεμίσετε πλήρως με αέρα, εξαιτίας των αλλαγών της πίεσης στην καμπίνα, θα μπορούσε να σκάσει. Έτσι, αφήστε το να ξεφουσκώσει ελαφρώς.

Προτιμήστε συσκευασμένο φαγητό

Πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τώρα μια επιλογή από διαφορετικά γεύματα εν πτήσει. Υπάρχουν γεύματα για χορτοφάγους, με θαλασσινά, ακόμα και φαγητό ανάλογα με το θρήσκευμα και πολλά ακόμη. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, πολλοί προτείνουν να φάτε μία από τις εξειδικευμένες επιλογές γεύματος όπως και να χει, δεδομένου ότι συχνά είναι πιο νόστιμα και με περισσότερες ποικιλίες από το συνηθισμένο.

Related posts

Ελάχιστοι το ξέρουν: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Το έθιμο και γιατί τα συνδυάζουμε

Ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη σε ταΐζει μέχρι τέλους μόνο με 15 ευρώ και θα την λατρέψεις

Όσα φάτε και όσα πιείτε 17 ευρώ: Η ταβέρνα στην Αθήνα που τρως μέχρι τέλους και.. παραγγέλνεις πάλι