Μύκονος Φτελιά: Δύο μήνες λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο για τον συνωστισμό σε μπιτς μπαρ

Μύκονος Φτελιά: Δύο μήνες λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο για τον συνωστισμό σε μπιτς μπαρ

Μύκονος Φτελιά: Τα προληπτικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό πήγαν περίπατο, καθώς τα μπαρ στη Χώρα και οι παραλίες γέμισαν ασφυκτικά από εκδρομείς του τριημέρου, με εμφανή διάθεση να ξεφαντώσουν, σαν να μην μας άγγιξε ποτέ ο εφιάλτης της πανδημίας.

Και μπορεί ο ιός να… φρέναρε τους εκδρομείς, με την φετινή έξοδο για διακοπές να είναι μειωμένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο στο κυκλαδίτικο νησί ταξίδεψαν όσοι έφταναν για να γεμίσουν τα δημοφιλή μπιτς μπαρ, εκεί όπου, παρά τις προβλέψεις, πραγματοποιούνται μεγάλα πάρτι με guests Djs, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Ενδεικτικά, στο Alemagu  στη Μύκονο στην παραλία της Φτελιάς εκατοντάδες εκδρομείς από την Αθήνα συνωστίζονται για να χορέψουν στους ρυθμούς του Dj Jojo, ενώ χθες το βράδυ στο μπαρ Astra μέσα στη Χώρα γινόταν «πατείς με πατώ σε», όπως μπορείτε να δείτε στα σχετικά βίντεο, που εξασφάλισε το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας αυτών των εικόνων, στο Allemagu επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο 60 ημερών. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, σε όλη την Ελλάδα, με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικης Προστασίας και τη συνεργασία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Δείτε και αυτό: Η «μυστική» Μύκονος: Όλα όσα δεν σου είπε κανείς για το νησί των ανέμων

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που άλλαξε στο νησί λόγω του κορωνοϊού, είναι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι των μαγαζιών συνεννοούνται με τους πελάτες στην ελληνική γλώσσα. Πρωτόγνωρο για ένα νησί που επί σειρά ετών φιλοξενούσε επί το πλείστον ξένους εύπορους τουρίστες, με τους Έλληνες να αποτελούν… είδος προς εξαφάνιση, λόγω της ακρίβειας.

Πάντως, όσοι επισκέφτηκαν αυτές τις δυο μέρες εστιατόρια και μπαρ, διαπίστωσαν ότι οι τιμές δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Οι Μυκονιάτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν εκπτώσεις και ελπίζουν στους τουρίστες της τελευταίας στιγμής από τον Ιούλιο και μετά, για να ρεφάρουν, προκειμένου να μην πάει χαμένη η σεζόν.

Οι εκδρομείς φιλοξενούνται σε δωμάτια και βίλες φίλων, σε σκάφη αλλά και σε ξενοδοχεία που άνοιξαν στη ζούλα για να εξυπηρετήσουν παλιούς  γνωριμους πελάτες από την Αθήνα.

Related posts

Ελάχιστοι το ξέρουν: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Το έθιμο και γιατί τα συνδυάζουμε

Ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη σε ταΐζει μέχρι τέλους μόνο με 15 ευρώ και θα την λατρέψεις

Όσα φάτε και όσα πιείτε 17 ευρώ: Η ταβέρνα στην Αθήνα που τρως μέχρι τέλους και.. παραγγέλνεις πάλι

2 comments

Μύκονος: «Χαμός» στα μπιτς μπαρ σαν να μην υπάρχει πανδημία 07-06-20 10:33 - 10:33
[…] Δείτε το απίστευτο πρόστιμο που επιβλήθηκε χθες σε μπι… […]
Μύκονος: Αντιδράσεις σε όλα τα μαγαζιά μετά το λουκέτο του Alemagou 07-06-20 22:02 - 22:02
[…] Δείτε εδώ τι έγινε με το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε. […]

Comments are closed.

Add Comment