Αμαλιάδα δεντρόσπιτο: Ζευγάρι έφτιαξε το ομορφότερο δεντρόσπιτο της Ελλάδας – Υπέροχες φωτογραφίες

Αμαλιάδα δεντρόσπιτο: Θα το βρείτε στην υπέροχη πόλη της Αμαλιάδας

Αμαλιάδα δεντρόσπιτο: Η Αμαλιάδα είναι πόλη του νομού Ηλείας με πληθυσμό 18.261 κατοίκους (απογραφή 2001). Από 01.01.2011 ο Δήμος Αμαλιάδας αποτελεί την έδρα του Δήμου Ήλιδας, ενώ παλαιότερα αποτελούσε την έδρα του Καποδιστριακού Δήμου Αμαλιάδας. Πρωτεύουσα του νομού είναι ο Πύργος (23.791 κάτοικοι).

Στα δυτικά όρια του δήμου είναι οι ακτές του Ιονίου πελάγους με την παραλία της Kουρούτας με δημοτικό κάμπινκ και ανατολικά οι δασωμένοι καταπράσινοι λόφοι, ο ορεινός όγκος της κεντρικής Πελοποννήσου με το δασικό σύμπλεγμα Κάπελης – Φολόης. Η Φολόη (ή Ξηριά, 798 μ.) είναι ένα οροπέδιο σκεπασμένο με δρυς. Σύμφωνα με τη μυθολογία το όνομά του οφείλεται στον Κένταυρο Φόλο. Ενα απο τα διασημότερα μνημεία της χριστιανικής αρχιτεκτονικής στην Ηλεία, είναι ο ναός της Φραγκαβίλλας, ενάμισι χιλιόμετρο περίπου απο το κέντρο της Αμαλιάδας νοτιοανατολικά της, χτισμένος πάνω σε ωραίο κι αρκετά μεγάλο πλάτωμα.

Πληροφορίες για παραδεισένιο δεντρόσπιτο της Αμαλιάδας

Απίστευτο σε τι μπορεί να μετατραπεί ένα δέντρο!

Σας φαίνεται παραμυθένιο; Είναι…

Το δεντρόσπιτο στην Αμαλιάδα, μοιάζει εξωπραγματικό. Μοιάζει σαν εκείνα τα σπίτια που βλέπουμε στα εξώφυλλα περιοδικών του εξωτερικού με τις πιο περίεργες κατοικίες του κόσμου…

Είναι όμως στην Αμαλιάδα και εντυπωσιάζει από τις φωτογραφίες του και μόνο.

Ένα διαμέρισμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, αν και κοστίζει πολύ λιγότερο από αυτές.

Το βιολογικό αγρόκτημα “Kotsifas estate treehouse” βρίσκεται σε μια καταπράσινη κοιλάδα. Μέσω της σελίδας airbnb.gr το σπίτι στο δέντρο είναι διαθέσιμο σε όσους θέλουν να ζήσουν εναλλακτικές διακοπές στη φύση.

Το δεντρόσπιτο διαθέτει ένα κανονικό κρεβάτι, έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι, ψυγείο, ένα μπάνιο, μπαλκόνι, ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια και έχει διάφορες παροχές όπως στεγνωτήριο, πάρκινγκ και είδη πρώτης ανάγκης.

Ιδιοκτήτες και εμπνευστές της ιδέας ένα ζευγάρι, ο Γιώργος και η Τζένιφερ από την Αυστραλία. Μαζί με τις κόρες τους, έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο που όμως είναι ανοιχτός σε όλους.

Μαγειρεύουν για τους φιλοξενούμενους τους με βιολογικά προϊόντα, ενώ στην τιμή των 200 ευρώ τη μέρα περιλαμβάνεται ένα πλήρες γεύμα της επιλογής σας μαζί με κρασί, δωρεάν μάθημα γιόγκα ή μασάζ και φυσικά ηρεμία…

Απίστευτο τοπίο, ηρεμία και γαλήνη για να χαλαρώσετε, να ακούσετε πουλάκια, να κάνετε πεζοπορία, ή να κολυμπήσετε σε κοντινές παραλίες.

Η πόλη της Αμαλιάδας απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει μια στάση λεωφορείου στην Αμαλιάδα η οποία συνδέεται με όλες τις γραμμές.


Τι υπόσχεται αυτό το διαφορετικό ζευγάρι; Μια διαφορετική περιπέτεια…

Φωτογραφίες του δεντρόσπιτου της Αμαλιάδας

Related posts

Αuτές είναι οι 5 ελληνικές παραλίες που μπήκαν στις τοπ-10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο – Κρuμμένα δıαμάντıα

Η ευκαιρία της μέρας! Πωλεiται ακατοίκητο νησί δίπλα στη Μύκονο – Τιμή 50.000.000 εuρώ

Αuτό είναι το ακρıβότερο σπίτι στην Αθήνα που πωλεiταı για 48 εκατ. εupώ