Άνδρος: Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον ήλιο με σορτς, βιβλίο και χαλαρή διάθεση στον επίγειο παράεδεισό της

by Newsroom i-diakopes.gr
Άνδρος: Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον ήλιο με σορτς, βιβλίο και χαλαρή διάθεση στον επίγειο παράεδεισό της

Άνδρος: Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τον ήλιο με σορτς, βιβλίο και χαλαρή διάθεση στον επίγειο παράεδεισό της

Άνδρος: Στον επίγειο παράδεισό της βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μπορεί όλο το Σαββατοκύριακο να μην έκανε καμία ανάρτηση στα social media, όμως, το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, καλημέρισε το κοινό της με μια φωτογραφία της.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια εικόνα, στην οποία ποζάρει με χαλαρή διάθεση. Έχοντας δίπλα της ένα βιβλίο και γυαλιά ηλίου, η Ελένη  πόζαρε στο φακό φορώντας ένα κοντό τζιν σορτσάκι και ένα t-shirt.

Τα βιβλία τη χαλαρώνουν -αυτό είναι άλλωστε κάτι που το έχει δηλώσει μέσα από την εκπομπή της- και τώρα στο νησί έχει χρόνο να απολαύσει τις αγαπημένες της… ιστορίες. «Στο νησί #andros #androsgreece #onarexperience #cyclades_islands #travelgreece #mygreece @onar_andros #greece», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

elenimenegaki-2

«Πραγματικός εμετός, καλοπληρωμένος, εξυπνάκιας»: Απίστευτη επίθεση Άδωνι στον Αντώνη Κανάκη – Το βίντεο που τον εξόργισε

Ανακοινώνει χαράτσι: Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προκαλεί σεισμό στην αγορά

Διπλή η αργία του Μαρτίου: Κλειστά σχολεία και διήμερο χωρίς μαθήματα για όλους

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 18χρονο Ασημάκη που έπεσε από τον μπαλκόνι και σκοτώθηκε στον Πύργο – Αυτό έγινε

Ένας φτωχός μονογονιός μπήκε σε ένα πολυτελές κατάστημα — όλοι τον κορόιδευαν μέχρι που εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης…

Προτεινόμενα