Αντίο Σαντορίνη! Αυτό είναι το απόλυτο νησί για να ζεστάνεις τον έρωτά σου το καλοκαίρι του 2020

Νησί για ερωτευμένους: Η Μήλος είναι το απόλυτο νησί του έρωτα για το καλοκαίρι του 2020

Νησί για ερωτευμένους: Πώς θα μπορούσε το νησί της Αφροδίτης να μην είναι το ιδανικό νησί του έρωτα και της ομορφιάς;. Το τρίπτυχο του ήλιου, της θάλασσας και της πέτρας είναι τα φυσικά στοιχεία που κυριαρχούν και κάνουν τη Μήλο τόσο γήινη αλλά και ταυτόχρονα τόσο παραδεισένια. Αυτό το νησί σε ελκύει να ερωτευτείς από την αρχή και να απολαύσεις ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και τρυφερές διαδρομές . Τα ηφαιστειακά πετρώματα, τα καταγάλανα νερά και οι αιγαιοπελαγίτικοι άνεμοι σμιλεύουν εδώ και χρόνια την απαράμιλλη ομορφιά αυτού του νησιού.

Η Χώρα του νησιού είναι η Πλάκα. Είναι χτισμένη πάνω από το λιμάνι του Αδάμαντα. Είναι κατάλληλη για ρομαντζάδα και ήσυχες βόλτες, μιας και το απογευματάκι ξεκινά η απαγόρευση διέλευσης των οχημάτων. Από τη βόλτα σου εκεί δεν μπορεί να λείπει μια στάση για τη θέα του ηλιοβασιλέματος από το βενετσιάνικο Κάστρο της Πλάκας. Ένας φόρος τιμής στη θεά του έρωτα που βρίσκεται μπροστά σου, το αντίγραφο του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.

Η Μήλος έχει επίσης μοναδικά χωριά, τον Tριοβάσαλο, την Tρυπητή, τα Πολλώνια και τον Aδάμαντα και η ζωή του νησιού κινείται γύρω από τις μοναδικές αυτές  αμμουδιές, που περιβάλλουν τα χωριά και στο σύνολο τους ξεπερνούν τις 75. Πολλές από αυτές προσεγγίζονται μόνο δια θαλάσσης, αλλά όλες εγγυώνται μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία. Σεληνιακό τοπίο, κατάλευκα βράχια, πλούσιος βυθός, παραλίες που είναι βέβαιο ότι θα σε μαγέψουν.

Το ταξίδι στη Μήλο εγγυάται αύρα ερωτισμού. Ακόμα και αν δεν ταξιδέψεις με τον/την σύντροφο σου είναι βέβαιο πως θα ερωτευτείς εκεί. Αν όχι, θα ερωτευτείς το νησί!

Έξτρα πληροφορίες για το απόλυτο νησί των ερωτευμένων στα παρακάτω αφιερώματα

Μπορείς να μάθεις τα πάντα που αφορούν την Μήλος όπως, για τη διαμονή στη Μήλο, για το χάρτη της Μήλου και της παραλίες της Μήλου στο παρακάτω μεγάλο αφιέρωμα μας:

Μήλος Παραλίες: Αυτές είναι με διαφορά οι 10 καλύτερες παραλίες της Μήλου για το καλοκαίρι του 2020!

Δες επίσης ένα τέλειο νησί για ζευγάρια στο παρακάτω αφιέρωμά μας:

Νησί για Ζευγάρια: Η Νο1 Επιλογή για εσάς και το ταίρι σας για φέτος το καλοκαίρι

Related posts

Ζεστά νερά, χωρίς κύμα: Το ελληνικό νησί των 7 κατοίκων έχει 1 παραλία που δεν βρίσκεις ούτε στην Καραϊβική

Έχει κρυστάλλινα νερά & τρως, πίνεις, κοιμάσαι με λίγα ευρώ τη μέρα: To πιο φθηνό νησί για διακοπές στην Ελλάδα

Σάρωσε η χώρα μας: Αuτή η Ελληνική πόλη είναι η 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο, και όχι δεν είναι η Αθήνα, ούτε η Θεσσαλονίκη