Γρεγολίμανο: Μάθετε τα πάντα για την ομορφότερη αμμόγλωσσα της Εύβοιας

Γρεγολίμανο: Ο μικρός παράδεισος στη Βόρεια Εύβοια

ΓρεγολίμανοΒόρεια Εύβοια. Ένα μέρος που στο άκουσμα του φαντάζεσαι όμορφες και εξωτικές παραλίες και μικρά όμορφα και γραφικά χωριουδάκια.
Ποιές είναι όμως αυτές οι άγνωστες και εξωτικές παραλίες της που όμοιας ομορφιάς τους πολύ δύσκολα θα συναντήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Μαγικές παραλίες της Εύβοιας

Στάση πρώτη: Παραλία Μύλος. Γιάλτρα Μια εκπληκτική και γραφική αμμουδιά με σήμα κατατεθέν τον γραφικό ανεμόμυλο που κυριαρχεί στην μέση της παραλίας. Λόγω του ότι αυτή η παραλία βρίσκεται εντός ενός μικρού και πεντακάθαρου από άποψης νερών και ακτών κόλπου είναι ιδανικός για θαλάσσια σπορ όπως θα δείτε και στο βίντεο μας.

Στάση δεύτερη: Γρεγολίμανο. Ίσως η ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή αμμόγλωσσα της Ελλάδας. O ΕΟΤ επέλεξε την Μεγάλη Άμμο στο Μαρμάρι προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην φετινή διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό, αλλά όπως βλέπετε και από το βίντεο μας η αμμόγλωσσα της Χρυσής Ακτής στο Γρεγολίμανο είναι πραγματικά εξίσου πανέμορφη. Ένα τοπίο άκρως εξωτικό παροιμιώδης ομορφιάς που όμοια της συναντάς μόνο στο εξωτερικό.

Τα λόγια περισσεύουν μπροστά στην ομορφιά του τοπίου και μόνο μία επίσκεψη σας μπορεί να σας αποκαλύψει την πραγματική ομορφιά του. Χρυσή άμμος και καταγάλανα νερά δημιουργούν ένα παραμυθένιο τοπίο και η εικόνα Up’ο ψηλά είναι καθηλωτική.

Related posts

Αuτές είναι οι 5 ελληνικές παραλίες που μπήκαν στις τοπ-10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο – Κρuμμένα δıαμάντıα

Θα μετακόμιζες σε ένα Ελληνικό νησί με 21 μόνιμους κατοίκους;

Μισθός 4000 ευρώ, φόρος 0%, σύνταξη στα 49: Η χώρα-παράδεισος που επιλέγουν όλο και περισσότεροι Έλληνες