Η άλλη πλευρά της Μυκόνου μακριά από τα λαμπερά πάρτι και τους διάσημους – Υπέροχα όμορφη!

Η άλλη πλευρά της Μυκόνου: Γιατί υπάρχει και αυτή η Μύκονος

Η άλλη πλευρά της Μυκόνου: Οι περισσότεροι όταν ακούνε «Μύκονος» τη συνδέουν – ενστικτωδώς πλέον – με το ατελείωτο ξεφάντωμα και ως έναν άκρως κοσμοπολίτικο προορισμό. Αλλά το «Νησί των Ανέμων», δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ένα από τα ωραιότερα της χώρας, με μαγευτικές γωνίες και χρώματα που σε ταξιδεύουν.

Εικόνες που μπορείς να τις απολαύσεις σίγουρα καλύτερα σε μία περίοδο που δεν έχει τον γνωστό συνωστισμό. Και που μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις αυθεντικές κυκλαδίτικες ομορφιές της.

Η Μύκονος ήταν από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς αυτήν.. Σήμερα η νυχτερινή ζωή της θεωρείται από τις πιο ζωντανές και ενεργές στην Ευρώπη, αποτελώντας έναν δημοφιλή παγκόσμιο προορισμό.

Το πιο γνωστό σημείο του νησιού στην Χώρα είναι η μικρή Βενετία λόγω της ομοιότητας του με τη Βενετία και οι πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι: ο Άγιος Σώστης, ο Πάνορμος, η Λιά, το Καλό Λιβάδι, η Φτελιά, το Αγράρι, η Αγία Άννα, το Σούπερ Παραντάις, η Παράγκα, ο Ορνός και η πιο διάσημη και κοσμική, Ψαρού.

Επίσης, από τα πιο χαρακτηριστικά και πολυφωτογραφημένα σημεία του νησιού είναι οι ανεμόμυλοι. Και μην ξεχνάμε τον Πέτρο τον πελεκάνο, που αποτελεί και την ατραξιόν αλλά και αγαπημένο κάτοικο του νησιού.

Φωτογραφίες της άλλης πλευράς της Μυκόνου

Related posts

Σάρωσε η χώρα μας: Αuτή η Ελληνική πόλη είναι η 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο, και όχι δεν είναι η Αθήνα, ούτε η Θεσσαλονίκη

Υπέροχα νέα: Το «κρυμμένο» 4ημερο που έρχεται και λίγοι ξέρουν

Αuτές είναι οι 5 ελληνικές παραλίες που μπήκαν στις τοπ-10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο – Κρuμμένα δıαμάντıα