Όλοι φέτος εκεί και όχι στη Μύκονο! Το ελληνικό νησί που έγινε φέτος ο Νο1 προορισμός φοιτητών και νεολαίας

Σέριφος: Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ο Νο1 προορισμός φοιτητών και νεολαίας

Σέριφος: Οι Κυκλάδες είναι ο πιο must προορισμός για φοιτητοπαρέα, ιδίως αν μιλάμε για φοιτητοπαρέα στην Αθήνα. Τα περισσότερα νησιά δεν απέχουν πολύ με καράβι, άρα δε θα χαθούν πολλές ώρες στο πήγαινε-έλα.

Σαφώς με τον περσινό και τον φετινό τουρισμό, η πληρότητα είναι δεδομένη για όλους τους θερινούς μήνες. Ακόμα και τον Σεπτέμβριο. Εκτός κι αν προνοήσεις. Εκτός κι αν αποφασίσεις για μια φορά να μη φερθείς ως φοιτητής και να φερθείς ως 28άρης. Ειδικά φέτος θα βγεις ωφελημένος.

Γιατί η Σέριφος, ένα ούτε μεγάλο ούτε πολύ μικρό  ελληνικό νησί, γεμίζει επίσης γρήγορα. Και είναι το must του φοιτητόκοσμου για το καλοκαίρι. Γιατί;

Δεν θα βρεθείς εκεί σε μια ώρα, οπότε θα έχεις την αίσθηση ότι πήγες εκδρομή μέχρι το Σούνιο. Ούτε θα μείνεις άυπνος το προηγούμενο βράδυ ώστε να ξεραθείς για 6-7 ώρες στο πλοίο. Αν πας με το high speed βλέπεις το Λιβάδι, το λιμάνι του νησιού, σε 2,5 ωρίτσες. Αν πας με το αργό είσαι περίπου στις 4. Το δεύτερο είναι ακόμα πιο ιδανικό για να πιάσεις κουβέντα σε άγνωστες στο πλοίο και να κάνεις τα κονέ σου χωρίς να μπλέξεις περισσότερο.

Είναι ιδανική για 4ήμερο και διακοπές

Επειδή ξέρουμε τι παίζει με την τσέπη σου, προφανώς και τα λεφτά καθορίζουν τα πάντα. Το καλό είναι πως η Σέριφος έχει φθηνή ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να την απολαύσεις σε τέσσερις μέρες.

Αλλά και σε επίπεδο παραλιών. Έχει μεν μια αφθονία, αλλά αυτές που πραγματικά πρέπει να δεις είναι 4-5. Λιβαδάκια, Ψιλή Άμμος και Αυλομώνας αν θες να έχει και κάποιο μπαρ για να πιεις και να φας. Άσπρος Κάβος, Κένταρχος και Νοτινό για την ιδιαίτερη ομορφιά τους. Δες και μόνος σου για τι παράδεισο μιλάμε.

Related posts

Αuτές είναι οι 5 ελληνικές παραλίες που μπήκαν στις τοπ-10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο – Κρuμμένα δıαμάντıα

Θα μετακόμιζες σε ένα Ελληνικό νησί με 21 μόνιμους κατοίκους;

Μισθός 4000 ευρώ, φόρος 0%, σύνταξη στα 49: Η χώρα-παράδεισος που επιλέγουν όλο και περισσότεροι Έλληνες