Στη Λάρισα το εμβληματικό Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola: Θα γυρίσει όλη την Ελλάδα τις επόμενες μέρες

Φορτηγό της Coca-Cola: Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Λάρισα

Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola συνεχίζοντας το ταξίδι του, έφτασε σήμερα στη Λάρισα, και προσκαλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Σήμερα κι αύριο, το χριστουγεννιάτικο φορτηγό κάνει «στάση» στη θεσσαλική πόλη γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συμβάλλοντας παράλληλα όλοι σε έναν καλό σκοπό!

Για αρκετές ώρες κάθε μέρα, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, το φορτηγό της Coca-Cola θα βρίσκεται σταθμευμένο σε μεγάλα καταστήματα σούπερ μάρκετ της πόλης, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, τηρώντας όλα τα υγιειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19, αυτή τη φορά για καλό σκοπό.

Γιατί για κάθε «κλικ» η Coca-Cola θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Φωτογραφίες και βίντεο του Χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola στη Λάρισα

Related posts

Ζεστά νερά, χωρίς κύμα: Το ελληνικό νησί των 7 κατοίκων έχει 1 παραλία που δεν βρίσκεις ούτε στην Καραϊβική

Έχει κρυστάλλινα νερά & τρως, πίνεις, κοιμάσαι με λίγα ευρώ τη μέρα: To πιο φθηνό νησί για διακοπές στην Ελλάδα

Σάρωσε η χώρα μας: Αuτή η Ελληνική πόλη είναι η 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο, και όχι δεν είναι η Αθήνα, ούτε η Θεσσαλονίκη