Στη Λάρισα το εμβληματικό Χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola: Θα γυρίσει όλη την Ελλάδα τις επόμενες μέρες

Φορτηγό της Coca-Cola: Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Λάρισα

Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola συνεχίζοντας το ταξίδι του, έφτασε σήμερα στη Λάρισα, και προσκαλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Σήμερα κι αύριο, το χριστουγεννιάτικο φορτηγό κάνει «στάση» στη θεσσαλική πόλη γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συμβάλλοντας παράλληλα όλοι σε έναν καλό σκοπό!

Για αρκετές ώρες κάθε μέρα, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, το φορτηγό της Coca-Cola θα βρίσκεται σταθμευμένο σε μεγάλα καταστήματα σούπερ μάρκετ της πόλης, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, τηρώντας όλα τα υγιειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19, αυτή τη φορά για καλό σκοπό.

Γιατί για κάθε «κλικ» η Coca-Cola θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Φωτογραφίες και βίντεο του Χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola στη Λάρισα

Related posts

Ευχάριστα νέα και μεγάλο δώρο Χριστουγέννων 2022: Πότε πληρώνεται στους εργαζόμενους – Ποιοι άνεργοι θα το λάβουν

Έλαμψε η Αθήνα: Η πρωτεύουσα «φόρεσε» τα γιορτινά της με μία υπέρλαμπρη εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος

Βγαλμένο από σελίδες περιοδικού – Το μοντέρνο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Δανάη Μπάρκα στόλισε και το πήγε σ’ άλλο επίπεδο: Γέμισε λαμπάκια, η σκάλα, η βεράντα και το σαλόνι σαν χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Ψηλό σαν 7όροφη πολυκατοικία: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

«Μινώταυρος»: Το ελληνικό τεθωρακισμένο από τη Λάρισα που κάνει άχρηστα τα τουρκικά drones

Έχασα τη γυναίκα μου και χθες στόλισα το δέντρο μας

Εορταστικό ωράριο: Πως ακριβώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τα Χριστούγεννα

Έμειναν άφωνοι οι περαστικοί: Λαρισαία τράκαρε και άρχισε να χορεύει και να τραγουδά πετώντας καρέκλες στη μέση του δρόμου