Τα τρία πιο παρεξηγημένα ελληνικά νησιά για να φύγεις απ’ τα συνηθισμένα το καλοκαίρι του 2021

Ελληνικά νησιά 2021: Παρεξηγημένη ομορφιά που ξεχωρίζει

Ελληνικά νησιά 2021: Θέλεις να πας με τους φίλους σου διακοπές και το μονοπώλιο το έχουν η Μύκονος και η Σκιάθος; Θέλεις να πας με τον αγαπημένο σου ρομαντικό ταξιδάκι και αν δεν πας Σαντορίνη ή Μήλο, θα είσαι δακτυλοδεικτούμενη;

Τέρμα πια στα στερεότυπα, αφού σήμερα θα σε πείσουμε πως οι τέλειες διακοπές με τις κολλητές, γίνονται στην Τήνο, τα πιο αξέχαστα ξενύχτια στην Σαντορίνη και οι καλύτερες φωτογραφίες στην Πάτμο.

Οι ιδανικότερες επιλογές Ελληνικών νησιών για το 2021

Τήνος


Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν αλλά θα το ξαναπούμε και θα το στηρίζουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Η Τήνος δεν είναι εκείνο το νησί που έλκει αποκλειστικά τον θρησκευτικό τουρισμό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kolibithra! A beach in North, long, sandy gold and fun, very fun. You can enjoy surf @tinossurflessons (one of few -if only none- surf places in Greece). These coloured chairs offered a great photo spot and have been proved very famous the last 2 summers. Enjoy #tinos Thank you so much @tipsfourtrips for all AWESOME tips ???? #Repost @tipsfourtrips (@get_repost) ・・・ ?? Kolibithra is located in the northern part of the island, around 15Km far from the town of Tinos. There are two beaches in Kolibithra bay: The small, protected from the wind, Mikri Ammos, and the larger and more famous one, Megali Ammos! ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ ❓Do you like water sports? ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ ✍️ Tip: The small island across the beach is called Dragon Island because of its shape..it looks like a dragon. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ ?? Η Κολυμπήθρα, βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του νησιού, περίπου 15Km από την πόλη της Τήνου. Υπάρχουν 2 παραλίες στον κόλπο Κολυμπήθρα. Η μικρότερη, Μικρή Άμμος, η οποία είναι σχετικά προστατευμένη από τούς ανέμους και η μεγαλύτερη και πιο διάσημη, η Μεγάλη Άμμος! ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ ❓ Σου αρέσουν τα Θαλάσσια Σπορ? ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ ✍️ Tip: Το μικρό νησάκι απέναντι από την παραλία λέγεται Δρακονήσι. Αιτία, ότι μοιάζει με ξαπλωμένο δράκο. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ . . . . . . . #tipsfourtrips #tipsfourtrips_greece #greektravelblogger #travelbloggergreece #Travelblogger #greece #cyclades #tinos #instagreece #travelguide #travelers #travel_greece #travelersnotebook #travelmore #wonderlustgr #wonderlust #travelcouple #travelholic #passionpassport #traveldeeper #Globetrotter #IAmAtraveler #ilovetravel #beachvibes #tripgram #travellover #instatraveller #kolibithrabeach #traveladdicts

A post shared by Tinos Greece (@tinos_greece) on

Είναι εκείνο το νησί που θα πας με την παρέα σου και θα περάσεις τέλεια από όλες τις απόψεις, αφού έχει εξαιρετικό φαγητό, εκπληκτικά coktail bars, μοναδικές παραλίες και χωριά και φυσικά… πολύ αξιόλογη νυχτερινή διασκέδαση.

Σαντορίνη


Φυσικά και αν θες να πας με τον αγαπημένο σου θα πας και θα περάσεις και τέλεια.

Όπως φυσικά, όπου και αν πήγαινες με τον άνθρωπο που αγαπάς, οπότε άκυρο ως επιχείρημα ότι η Σαντορίνη είναι ένα ζευγαρονήσι, με ναι μεν αποστομωτική θέα αλλά πανάκριβη ζωή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy the view!⠀ @jackmartinphotoart⠀ #santorini

A post shared by Santorini (@santorini) on

Όσο πιο μακριά πας από την Οία -που αυτή και μόνο αυτή είναι ο πιο ακριβός προορισμός- οι τιμές γίνονται αρκετά normal, με τα Φηρά να πρωταγωνιστούν στην νυχτερινή διασκέδαση.

Πάτμος


Ακόμα ένα παρεξηγημένο νησί ως προς τον θρησκευτικό τουρισμό, αφού κόντρα στις προβλέψεις, είναι ένα από τα top και πιο ατμοσφαιρικά νησιά του Αιγαίου.

Οι παραλίες της είναι το απαύγασμα της νησιώτικης ατμόσφαιρας, με χρωματιστά βότσαλα, αμμουδιές που σε καλούν να τρέξεις, αλλά και beach bars που κρατούν μια lounge και χαλαρή ατμόσφαιρα, που σε άγει στην απόλυτη ξεκούραση.

Related posts

Σάρωσε η χώρα μας: Αuτή η Ελληνική πόλη είναι η 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο, και όχι δεν είναι η Αθήνα, ούτε η Θεσσαλονίκη

Υπέροχα νέα: Το «κρυμμένο» 4ημερο που έρχεται και λίγοι ξέρουν

Αuτές είναι οι 5 ελληνικές παραλίες που μπήκαν στις τοπ-10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο – Κρuμμένα δıαμάντıα