Αγία Παρασκευή: 300 νεαροί κάνουν πάρτι με μπύρες στην πλατεία Αγ. Ιωάννου – Δύο διμοιρίες ΜΑΤ

by Αντώνης Βαλμάς

Δεν βάζουν μυαλό παρά τις συστάσεις ειδικών: Στην Αγ. Παρασκευή ομάδα 300 νεαρών επέλεξε να κάνει… πάρτι σε πλατεία με μπύρες.

Οι συγκεντρωθέντες, με μπύρες από περίπτερα συγχρωτίστηκαν, παρά τις συστάσεις των ειδικών. Επί τόπου βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοιο σκηνικό με συνωστισμό ατόμων, είχε σημειωθεί και το βράδυ της Δευτέρας.

Χρήστης του Facebook κατέγραψε λίγα λεπτά αργότερα την κίνηση των ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να διαλυθεί το πλήθος στην πλατεία:

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως τα νεαρά άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας μπουκάλια μπύρας και φωνάζοντας, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς. Τα επεισόδια εντάθηκαν καθώς έπεσαν πέτρες και μολότοφ στην οδό Αγίου Ιωάννου, ενώ οι νεαροί έβαλαν φωτιά ακόμα και σε κάδους στην οδό Ελβετίας.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο σκηνικό συγχρωτισμού είχε γίνει και στον Βόλο τη Δευτέρα με πελάτες που έπαιρναν take away ποτά και συνωστίζονταν.

Οι εικόνες αυτές έκαναν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να προειδοποιήσει σε αυστηρό τόνο ότι take away σε ποτά και άτυπα πάρτι, απαγορεύονται, αλλιώς θα ληφθούν μέτρα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα