Αγγελική Νικολούλη στον Alpha: “Εγώ θέλω να σταθούμε σε μια βασική λεπτομέρεια”

by Τόνια Τζαφέρη

Αγγελική Νικολούλη: “Εγώ θέλω να σταθούμε σε μια λεπτομέρεια”

Αγγελική Νικολούλη: Η γνωστή δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της, έχουν αναλάβει και αυτοί να ερευνήσουν την υπόθεση Γλυκών Νερών.

Έτσι λοιπόν, στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν Κράουτς, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το απόγευμα της Δευτέρας.

«Εγώ θέλω να μείνω σε μια λεπτομέρεια»

«Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 32χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες. Και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης. Ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πως.

Αγγελική Νικολούλη: "Εγώ θέλω να σταθούμε σε μια λεπτομέρεια"

Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό. Που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του.

Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια.

Το βίντεο με την παρέμβαση της Αγγελικής Νικολούλη

Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε. Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση. Από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα. Και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα» είπε η δημοσιογράφος.

«Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών. Γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Το τηλεφώνημα που την συγκλόνισε

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής και την τάραξε στον αέρα του ALPHA. Η Αγγελική Νικολούλη τόνισε πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή. Και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση. Γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα