Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σκέψεις για μεγάλη αύξηση στα πρόστιμα ενόψει Πάσχα εξετάζει πιο πολύ από ποτέ η κυβέρνηση

by Newsroom i-diakopes.gr
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σκέψεις για μεγάλη αύξηση στα πρόστιμα ενόψει Πάσχα εξετάζει πιο πολύ από ποτέ η κυβέρνηση

Για μακρά περίοδο αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεραπετρίτης έθεσε ως πρώτα ορόσημα στην πορεία σταδιακής άρσης των περιορισμών, την επαναλειτουργία σχολείων και καταστημάτων.

Ενόψει του Πάσχα και ενδεχόμενης προσπάθειας ορισμένων να κατευθυνθούν προς την επαρχία, ο υπουργός διεμήνυσε πως εάν απαιτηθεί θα αυξηθούν τα πρόστιμα ενώ θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στις πύλες εξόδου.

Ο υπουργός άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια ειδική ρύθμιση για την κολύμβηση λέγοντας ότι ήδη επιτρέπεται για άτομα που την έχουν ανάγκη, όπως ΑμεΑ.

Βέβαια έσπευσε να τονίσει ότι δεν θα διακινδυνεύσει η κυβέρνηση με πρόσχημα την χειμερινή κολύμβηση να γεμίσουν οι παραλίες και τόνισε πως η σωματική άσκηση πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στις εστίες μας.

Τέλος, για την αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει επιτάξει ξενοδοχεία προκείμενου να φιλοξενηθούν θύματα.

Εορτολόγιο 7 Μαΐου: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο, Πέμπτη – Γιορτάζει ο θαυματουργός Άγιος με το σπάνιο όνομα που ό,τι κι αν ζητήσεις το κάνει

Ανήκεις στα πιο εργασιομανή ζώδια; Auτά τα 4 δεν αφήνουν τη δουλειά ούτε στιγμή

Γιώργος Μυλωνάκης: Οι γιατροί Aπoκάλuψαv σήμερα τη σκληρή αλήθεια στην Τίνα

Σuvαγεpμoς στη Διώρυγα της Κορίνθου – Έπεσε ανήλικη

«Σου διάλεξα το πιο όμορφο άσπρο κουστούμι άντρα μου, θα σε ντύσουμε γαμπρό…»: AvατpιxιάZει η αδερφή του Νικήτα – Zητά από όλους να μη φέρουν στην Knδεiα 1 πράγμα

Προτεινόμενα