Αuτή την προσευχή να την λέτε για να φεύγει το κακo το μάτι

by Paraskevi Nakou
Αuτή την προσευχή να την λέτε για να φεύγει το κακo το μάτι

ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ: «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν. Άγιος ο Θεός, Άγιος Ισχυρός, Άγιος Αθάνατος ελέησον ημάς. (τρεις φορές)
Παναγία τριας, ελέησον ημάς. Κύριε ιλάσθητι ταις αμαρτίαις ημών. Δέσποτα, συγχώρισον τας ανομίας ημίν. Άγιε, επισκεψε και ίασαι τας ασθενείας ημών, ένεκεν του ονόματός σου.

Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον.

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου, ελθέτω η βασιλεία Σου, γεννηθήτω το θέλημά Σου ως εν ουρανό και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον, και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών, και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

Δι’ ευχών των αγίων πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς. Αμήν.

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν γυναιξί, και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας Σου, ότι Σωτήρα έτεκες, των ψυχών ημών.

Μεγάλη φωτιά τώρα καίει τη χώρα μας: Δίνουν τεράστια μάχη 9 εναέρια μέσα – Εστάλη 112 για εκκένωση

Deal: Η εντυπωσιακή νέα δικηγόρος που πέρασε από οντισιόν και έκλεψε τις εντυπώσεις – Ποια είναι η Μάιρα Καρλή

ΣΟΚ: Νεκρή 29χρονη με τον πιο Φριχτό Τρόπο – Άντρας έκανε βουτιά θανάτου από πολυκατοικία και έπεσε πάνω της

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή 40 κι αυτός…: Η διαφορά ηλικίας της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα είναι ότι καλύτερο

Προτεινόμενα