Μπέτυ Λιβανού: Η πανέμορφη κόρη της, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, είναι 35 ετών και διαθέτει την ομορφιά και το ταλέντο της μαμάς της

Μπέτυ Λιβανού: Εικόνες της πανέμορφης κόρης της

Η Μπέτυ Λιβανού, είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς και είναι απόφοιτη του θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Η παρουσία της είναι αισθητή σε σε πολλές ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ το 2010 δημιούργησε τη θεατρική ομάδα Παιανίας-Γλυκών Νερών «Εν Λευκώ». Με αυτή την ομάδα δίνει παραστάσεις και πολλές από αυτές είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Είναι μια πασίγνωστη ηθοποιός της Ελλάδας έχοντας σπουδάσει υποκριτική στο θέατρο τέχνης του Κάρολου Κουν. Έχει συμμετάσχει

Φέτος την βλέπουμε στη νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» όπου ενσαρκώνει το ρόλο της Αντιγόνης, μια σκληρής και άκαρδης πεθεράς.

Η ίδια μαζί με τον σκηνοθέτη σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες. Την Μαργαρίτα και την Δέσποινα.

Η κόρη της Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, σπούδασε θέατρο στην Αγγλία και εργάστηκε εκεί ως ηθοποιός. Παράλληλα ασχολείται με τον χορό αλλά και με την διοργάνωση δρωμένων. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Νησί» και στον κινηματογράφο η πιο πρόσφατη συμμετοχή της ήταν στην ταινία «Σε αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει» με σκηνοθέτη τον πατέρα της.

Η Μαργαρίτα έχει πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της πως πιο μικρή ζήλευε την μητέρα της. Αυτό την έκανε να είναι πολύ αντιδραστική. Μεγαλώνοντας όμως άρχισε να τη θαυμάζει και να την έχει πρότυπο.

Εικόνες της κόρης της Μπέτυς Λιβανού

Related posts

Η ακρίβεıα δεν έχει τέλος – Έρχονται νέες αuξńσεις σε αυτά τα 100 προϊόντα

«Έξαλλоι» οι Κρnτικοί: Αuτό το κρητικό φαγητό είναι στη λίστα με τα 50 χειρóτερα του κóσμου

Έκτακτο: Τροχαίο με λεωφορείο στην Αθήνα – Αρκετοί τραυματίες