Big Brother 1: Πως είναι 21 χρόνια μετά οι παίκτες του reality που άφησε εποχή

Big Brother 1: Πως είναι σήμερα οι παίκτες;

Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, προβλήθηκε το reality, που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για το show, που τάραξε στα νερά στην Ελλάδα, αφού ήταν κάτι σαν επανάσταση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν τεράστιο και αυτό φαίνονταν πολύ εύκολα. Κάθε σπίτι έβλεπε Big Brother 1 και τα νούμερα τηλεθέασης χτυπούσαν κόκκινο. Μάλιστα, κάθε μεσημεριανή εκπομπή ανέφερε την επόμενη ημέρα, πόσο είχε φτάσει το συγκεκριμένο νούμερο.

Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει τον Γιώργο Τσάκα; Ποιος είναι αυτός, που δεν θυμάται τον νησιώτη (σ.σ. καταγόταν από τη Σκόπελο), Πρόδρομο Καθηνιώτη; Όλοι λίγο έως πολύ τους θυμούνται, διότι είχαν μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και δεν βγήκαν ποτέ.

Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ριάλιτι, κάθε παίκτης ακολούθησε το δικό του δρόμο. Μάλιστα, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης (σ.σ. όπως είναι το πραγματικό όνομα του Γιώργου Τσάκα) είχε φύγει από το σπίτι με το ποσό των 150.000 ευρώ. Τι μπορεί να κάνουν σήμερα άραγε, οι παίκτες του γνωστού ριάλιτι;

Οι παίκτες του BIG BROTHER 1

Κατερίνα Κοντολαίμου

Ντίνος Δουλκερίδης

Μαίρη Σκόρδου

Νικόλ Ζουλάμογλου

Χρήστος Ξανθόπουλος

Πως είναι σήμερα οι παίκτες του Big Brother 1;

 Γιώργος Τσάκας

Πρόδρομος Καθηνιώτης

Κώστας Μπόβολος

Δώρα Αρχοντάκη

Ρέα Αντωνιάδου

Related posts

Μεγάλος τρόμος στον αέρα σε πτήση

Έρχεται ο ΕΝΦΙΑ

Νέο σıδηροδρομικό σоκ: Ζnμıές σε αμαξοστοıχία λόγω φωτıάς σε ακαθάρıστη γραμμń – Κıνδúνεψε η ζωή των μηχανοδnγών